Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta

Kalanchoe gevuld

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • Ja, de Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta is gemakkelijk in onderhoud. Zorg ervoor dat de plant regelmatig water krijgt en voldoende licht heeft. Vermijd te veel direct zonlicht en let op dat de grond niet te nat wordt.

  Ja, de Kalanchoe gevulde More Flowers Augusta heeft veel licht nodig om goed te kunnen groeien. Plaats de plant op een plek waar hij veel indirect zonlicht kan krijgen. Vermijd direct zonlicht om verbranding van de bladeren te voorkomen.

  De Kalanchoe heeft gemiddeld één keer per week water nodig. Het is belangrijk om de grond tussen de gietbeurten door goed te laten opdrogen. Geef de plant liever te weinig water dan te veel.

  Kamerplanten zoals de Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta houden niet van direct zonlicht. Ze gedijen het beste op een lichte plek, maar uit de directe zon. Te veel zonlicht kan schade aan de bladeren veroorzaken.

  Ja, de Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta houdt van warmte en gedijt het beste bij kamertemperatuur tussen de 18 en 24 graden Celsius. Zorg ervoor dat de plant niet wordt blootgesteld aan koude tocht. Het is belangrijk om de plant op een warme en zonnige plek te plaatsen.

  De Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta bloeit vanaf het voorjaar tot en met de zomer. De bloeiperiode kan ongeveer 6 weken duren. Na de bloei is regelmatige verzorging nodig om nieuwe bloemen te laten groeien.

  Ja, kamerplanten zijn over het algemeen luchtzuiverend en helpen de luchtkwaliteit in huis te verbeteren door schadelijke stoffen te absorberen. Het is aanbevolen om regelmatig te ventileren voor een optimale werking.

  Ja, de kamerplant Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta staat graag op een plek tussen de 15 en 25 graden Celsius. Deze temperatuur zorgt ervoor dat de plant goed kan groeien en bloeien. Het is belangrijk om de plant te beschermen tegen extreme kou of warmte.

 • Je kunt de Kalanchoe het beste snoeien door uitgebloeide bloemen en dood blad te verwijderen. Dit kan het beste gedaan worden in het voorjaar of na de bloei. Gebruik hiervoor een scherpe schaar of snoeischaar.

  De plant heeft matig water nodig, dus geef hem eens per week water. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar niet doorweekt. Vermijd dat er water op de bladeren terechtkomt om rotting te voorkomen.

  De Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta heeft potgrond nodig die goed doorlatend is. Het is belangrijk om de plant regelmatig water te geven, maar niet te veel om wortelrot te voorkomen. Gebruik een speciale potgrond voor kamerplanten voor optimale groei en bloei.

  Deze plant gedijt het best in goed doorlatende grond met een licht zure pH-waarde. Het is belangrijk om de bodem regelmatig te bemesten om de groei en bloei te stimuleren. Zorg ervoor dat de plant niet te nat staat om wortelrot te voorkomen.

  De plant heeft regelmatig water nodig, maar let op dat de grond niet te vochtig wordt. Zet de plant op een plek met veel licht, maar vermijd direct zonlicht. Af en toe de dode bloemen verwijderen zorgt voor een langere bloei.

  Om de plant schoon te maken, kun je het stof van de bladeren afvegen met een zachte vochtige doek. Verwijder ook dode bladeren en bloemen regelmatig om de plant gezond te houden. Gebruik geen schoonmaakmiddelen op de bladeren, dit kan schade veroorzaken.

  De Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta heeft veel licht nodig en kan het beste op een zonnige plek staan. Plaats de plant in de buurt van een raam op het zuiden of westen voor optimale groei. Zorg ervoor dat de plant minimaal zes uur per dag zonlicht krijgt.

  De ideale temperatuur voor deze plant is tussen de 18 en 25 graden Celsius. Zorg ervoor dat de plant niet wordt blootgesteld aan temperaturen onder de 15 graden Celsius. Plaats de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht.

  De luchtvochtigheid in een gemiddeld huis is voldoende voor de Kalanchoe plant. Het is belangrijk om de plant niet in een te vochtige omgeving te plaatsen. Besproei de plant af en toe met water om het vochtig te houden.

  De zuurgraad van de bodem voor Kamerplanten moet neutraal tot licht zuur zijn, met een pH tussen 6 en 7. Het is belangrijk om de pH-waarde van de bodem regelmatig te controleren en indien nodig aan te passen met speciale bodemverbeteraars. Een te zure of te basische bodem kan de groei en bloei van de plant negatief beïnvloeden.

  De Kalanchoe gevuld More Flowers Augusta heeft regelmatige bemesting nodig tijdens het groeiseizoen, van lente tot herfst. Gebruik een speciale meststof voor bloeiende planten en volg de aanbevolen dosering op de verpakking. Geef de plant geen mest tijdens de rustperiode in de winter.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.