Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink

Chrysanthemum (Indicum Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • Ja, de Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink is gemakkelijk in onderhoud. Regelmatig water geven en voldoende zonlicht zijn belangrijk voor deze plant. Het is ook raadzaam om verwelkte bloemen te verwijderen om de bloei te stimuleren.

  Ja, de Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink heeft veel licht nodig om goed te gedijen. Plaats de plant op een zonnige plek in huis waar hij minstens 6 uur per dag direct zonlicht krijgt. Vermijd te felle zon in de middag om bladverbranding te voorkomen.

  De Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink heeft gemiddeld één keer per week water nodig. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet doorweekt. Controleer regelmatig of de grond droog aanvoelt voordat je opnieuw water geeft.

  Deze plant houdt niet van direct zonlicht en staat het liefst op een plek met helder, indirect licht. Te veel zon kan de bladeren beschadigen. Plaats de plant op een plek waar het licht gefilterd wordt.

  Ja, de Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink houdt van warmte en gedijt het beste bij een constante kamertemperatuur van rond de 18-22 graden Celsius. Het is belangrijk om de plant uit de buurt van tocht en plotselinge temperatuurschommelingen te houden. Verder kan de plant goed gedijen op een lichte standplaats met voldoende indirect zonlicht.

  De Chrysanthemum Indicum Grp bloeit meestal in de maanden september en oktober. De bloeiperiode kan ongeveer 4 tot 6 weken duren.

  Ja, de Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink is luchtzuiverend en kan helpen de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Deze plant staat erom bekend schadelijke stoffen uit de lucht te filteren, waardoor de lucht in huis schoner wordt. Het regelmatig verzorgen en onderhouden van de plant draagt bij aan een gezonder binnenklimaat.

  Ja, de plant staat het liefst op een plek tussen de 15 en 25 graden Celsius. Deze temperatuur zorgt voor de beste groei en bloei van de plant. Het is belangrijk om de plant uit de buurt van tocht en temperatuurschommelingen te houden.

 • Deze plant kan regelmatig worden gesnoeid om de vorm en grootte te behouden. Verwijder dode of beschadigde bladeren en bloemen om de plant gezond te houden. Snoei na de bloeiperiode voor het beste resultaat.

  De Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink heeft regelmatig water nodig. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden, maar niet te laten doorweken. Geef bij voorkeur water aan de wortels en vermijd dat er water op de bladeren komt.

  Deze plant gedijt het beste in goed doorlatende potgrond die rijk is aan voedingsstoffen. Zorg ervoor dat de potgrond licht vochtig blijft, maar niet te nat. Gebruik een pot met goede drainage om wortelrot te voorkomen.

  Deze plant gedijt het beste in goed doorlatende potgrond die rijk is aan organisch materiaal. Zorg ervoor dat de bodem licht vochtig blijft, maar vermijd dat de wortels in water blijven staan om wortelrot te voorkomen. Het is aan te raden om de plant regelmatig te bemesten tijdens het groeiseizoen.

  Zorg ervoor dat de plant voldoende indirect zonlicht krijgt en houd de grond licht vochtig. Gebruik regelmatig plantenvoeding speciaal voor kamerplanten om de groei te stimuleren. Verwijder regelmatig dode bloemen en bladeren om de plant gezond te houden.

  De Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink kan stof verzamelen op de bladeren, dus af en toe afstoffen met een zachte doek kan helpen om de plant schoon te houden. Het is ook aan te raden om dode bloemen en bladeren regelmatig te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat dit de plant kan beschadigen.

  De Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink heeft veel licht nodig om goed te groeien en bloeien. Zet de plant dus op een plek waar hij veel zonlicht kan ontvangen, bij voorkeur voor een raam op het zuiden. Zorg ervoor dat de plant niet te lang in de directe zon staat om verbranding te voorkomen.

  De optimale temperatuur voor kamerplanten zoals deze is tussen de 18 en 24 graden Celsius. Zorg ervoor dat de plant beschermd is tegen tocht en plotselinge temperatuurschommelingen. Vermijd extreme temperaturen boven de 30 graden Celsius of onder de 10 graden Celsius.

  De Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink is een kamerplant die gedijt bij een gemiddelde luchtvochtigheid. Het is belangrijk om de plant regelmatig te besproeien met water om de luchtvochtigheid op peil te houden. Een luchtbevochtiger kan ook worden gebruikt om de ideale omgeving te creëren voor deze plant.

  De Kamerplant Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink gedijt het beste in een bodem met een licht zure tot neutrale zuurgraad. Het is belangrijk om regelmatig de pH-waarde van de bodem te controleren en indien nodig aan te passen met geschikte meststoffen. Een juiste zuurgraad van de bodem zorgt voor een optimale groei en bloei van de plant.

  De Chrysanthemum (Indicum Grp) Flowerpops Abbey Pink heeft behoefte aan regelmatige bemesting tijdens het groeiseizoen om gezond te blijven. Gebruik een evenwichtige meststof met een hoger fosforgehalte om de bloei te stimuleren. Overbemesting kan leiden tot verbranding van de wortels, dus houd je aan de aanbevolen dosering.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.