Rosa Goldy Kordana

Rosa

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Rosa Goldy Kordana er en kompakt og blomstrende roseplante med små gyldne blomster. Planten har en rig blomstring og blomstrer længe i løbet af vækstsæsonen. Blomsterne har en let duft og ser smukke ud både i bede og i potter på terrassen eller altanen. Rosa Goldy Kordana kræver lidt vedligeholdelse og er godt beskyttet mod sygdomme. Denne plante er ideel til rosens elskere, der leder efter en let at passe og blomstrende variant.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er let at passe. Den kræver kun lejlighedsvis vanding og trives godt i let til halvskyggefulde miljøer. Det er vigtigt at gøde planten regelmæssigt for at opnå en smuk vækst.

  Ja, planten har brug for meget lys for at kunne vokse godt. Placer derfor planten helst et sted med masser af indirekte sollys. En placering ved et vindue mod syd er ideel.

  Denne plante har brug for vand cirka en gang om ugen. Sørg for at holde jorden let fugtig mellem vandingerne. Om vinteren kan vandingsfrekvensen reduceres.

  Planten kan lide et lyst sted, men undgå direkte sollys. Det er bedst at placere planten et sted, hvor den får dagslys, men ikke står direkte i den skarpe sol. Om sommeren er det en god idé at beskytte planten mod den varme eftermiddagssol.

  Ja, planten kan lide varme og trives godt ved en konstant temperatur mellem 18-25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra kolde træk og temperatursvingninger. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med lys, men undgå direkte sollys.

  Planten blomstrer normalt i månederne maj, juni og juli og blomstrer i cirka 4 til 6 uger.

  Ja, stueplanter generelt er luftrensende. De hjælper med at absorbere skadelige stoffer fra luften og sikrer et sundere miljø i hjemmet.

  Ja, planten trives bedst på en placering mellem 15 og 25 grader Celsius. Ved denne temperatur føler planten sig behagelig og kan vokse og blomstre optimalt. Det er vigtigt ikke at placere planten et sted, hvor den udsættes for træk eller ekstreme temperaturer.

 • Denne plante bør beskæres bedst om foråret. Fjern døde eller beskadigede grene og beskær planten let for at bevare formen. Sørg for, at saksen eller beskæresaksen er skarp for at undgå skade på planten.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men sørg for, at jorden ikke bliver for våd. Lad det øverste lag jord tørre let mellem vanding. Undgå vand på bladene for at forhindre skimmeldannelse.

  For denne plante er det vigtigt at bruge kvalitetspottejord, der holder godt på fugten og indeholder tilstrækkelige næringsstoffer. Vælg en luftig pottejord specielt til stueplanter for at fremme plantens vækst og blomstring. Regelmæssig gødskning af planten kan også bidrage til en sund vækst.

  Indendørs planter trives bedst i pottejord med en luftig struktur, der indeholder tilstrækkelige næringsstoffer. Sørg for, at potten har god dræning for at forhindre rodælt. Regelmæssig gødskning af planten vil også bidrage til en sund vækst og blomstring.

  Planten har brug for et lyst sted og regelmæssig vanding. Det er også vigtigt at gøde planten lejlighedsvis og fjerne døde blade. Sørg også for at plante regelmæssigt omplantes for at stimulere væksten.

  For at holde planten ren kan du støve bladene af med en fugtig klud og regelmæssigt kontrollere for insekter. Undgå brug af aggressive rengøringsmidler for ikke at beskadige planten. Det er også vigtigt at fjerne døde blade og blomster regelmæssigt for en sund vækst.

  De Rosa Goldy Kordana har brug for masser af lys for at trives godt. Placer denne plante et sted, hvor den får mindst 6 timer om dagen af indirekte sollys. Et vindue mod syd eller vest er ideelt til denne stueplante.

  Den optimale temperatur for denne plante ligger mellem 18 og 23 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for store temperaturforskelle. Placer ikke planten i nærheden af træk eller direkte sollys.

  Stueplanter trives bedst ved en luftfugtighed på omkring 60%. Det er vigtigt at sprøjte regelmæssigt for at holde luftfugtigheden på niveau. Placer ikke planten for tæt på en radiator eller aircondition for at undgå udtørring.

  Den ideelle surhedsgrad i jorden til stueplanter er neutral til let sur, med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at teste jorden regelmæssigt og justere den om nødvendigt for at fremme plantens sundhed og vækst. Regelmæssig brug af organisk gødning kan hjælpe med at holde surhedsgraden i jorden i balance.

  Planten har brug for regelmæssig gødning i løbet af vækstsæsonen. Brug en afbalanceret gødning til stueplanter i henhold til instruktionerne på emballagen. Gød ikke om vinteren.

 • Beskrivelse

  Rosa Goldy Kordana er en kompakt og blomstrende roseplante med små gyldne blomster. Planten har en rig blomstring og blomstrer længe i løbet af vækstsæsonen. Blomsterne har en let duft og ser smukke ud både i bede og i potter på terrassen eller altanen. Rosa Goldy Kordana kræver lidt vedligeholdelse og er godt beskyttet mod sygdomme. Denne plante er ideel til rosens elskere, der leder efter en let at passe og blomstrende variant.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.