Rosa Isabel Hit

Rosa

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Rosa Isabel Hit er en smuk roseplante med store, fyldige blomster i en dybrosa farve. Blomsterne har en dejlig sød duft og blomstrer i løbet af sommermånederne. Denne plante er meget velegnet som skæreblomst og ser smuk ud i haven eller i en blomsterpotte på terrassen. De Rosa Isabel Hit kræver regelmæssig vanding og en solrig placering for at kunne vokse og blomstre optimalt. Med den rette pleje vil denne plante være en ægte blikfang i enhver have.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er let at vedligeholde og kræver lidt pleje. Det er vigtigt at give regelmæssig vanding og placere planten på et lyst sted. Det er en stærk stueplante, der trives godt i normale stuetemperaturer.

  Ja, denne plante har brug for meget lys for at trives godt. Placér derfor planten et sted med masser af indirekte sollys. Helst bør planten stå i nærheden af et vindue mod syd, øst eller vest.

  Planten har brug for vand cirka en gang om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men ikke mættet. Kontroller regelmæssigt fugtigheden i jorden, før du giver vand igen.

  Denne plante kan ikke lide direkte skarpt sollys, da det kan forbrænde bladene. Placer derfor planten et sted med indirekte sollys eller halvskygge. Overeksponering for solen kan beskadige planten.

  Ja, denne plante elsker varme og trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kolde temperaturer. Regelmæssig vanding af bladene bidrager også til et varmt og fugtigt klima for planten.

  Denne plante blomstrer normalt i månederne juni til og med september. Blomstringsperioden kan variere fra få uger til flere måneder, afhængigt af plejen. Det er vigtigt at gøde planten regelmæssigt for at forlænge blomstringsperioden.

  Ja, planten er luftrensende og hjælper med at gøre luften i hjemmet sundere. Den har evnen til at absorbere skadelige stoffer fra luften og omdanne dem til oxygen. Det er derfor et godt tilføjelse til dit interiør for en renere leveomgivelser.

  Ja, planten trives bedst på en varm og lys placering og føler sig mest behageligt ved temperaturer mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for kold træk eller direkte sollys.

 • Det anbefales at beskære planten regelmæssigt, især efter blomstring for at bevare formen og størrelsen. Fjern døde eller beskadigede grene og klip afblomstrede blomster af for at fremme ny vækst. Brug en skarp beskæresaks og beskær lige over et øje eller en sidegren.

  Denne plante skal have regelmæssig vanding, men sørg for, at jorden ikke er konstant fugtig. Lad det øverste lag af jorden tørre let mellem vanding. Overvanding kan føre til rodrot.

  For den Rosa Isabel Hit anbefales det at bruge pottemuld, der er let og veldrænet. Indendørsplanter trives bedst i en blanding, der holder på fugtigheden, men ikke er for våd. Sørg for, at pottemulden indeholder de rigtige næringsstoffer for sund vækst.

  Det er vigtigt at holde øje med jordkvaliteten for stueplanter, da det påvirker plantens vækst og sundhed. Sørg for en luftig og veldrænet pottemuld, der holder på næringsstofferne og regelmæssigt afgiver vand. Kontroller regelmæssigt for fugtighed og næringsbehov, og tilfør om nødvendigt ekstra gødning.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, især under vækstperioden om foråret og sommeren. Placér planten på et lyst sted, men undgå direkte sollys. Fjern regelmæssigt døde blade og giv lejlighedsvis plantenæring.

  Planten kan holdes støvfrie ved regelmæssigt at aftørre dem med en fugtig klud. Snavsede blade kan forsigtigt aftørres med en blød børste. Brug ikke aggressive rengøringsmidler for at undgå beskadigelse.

  De Rosa Isabel Hit har brug for masser af lys for at trives godt. Placer planten et sted med masser af indirekte sollys for det bedste resultat. Sørg for, at planten ikke får for meget direkte sollys for at undgå forbrænding.

  Planten har en optimal temperatur mellem 18 og 24 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstreme temperaturer, træk eller direkte sollys. En konstant temperatur er bedst for plantens sundhed.

  Luftfugtigheden for stueplanter bør generelt ligge mellem 40-60%. Regelmæssig sprøjtning af blade eller placering af en luftfugter kan hjælpe med at holde luftfugtigheden på et passende niveau. Høj luftfugtighed kan føre til skimmelsvampe- og meldugproblemer, mens for lav luftfugtighed kan føre til udtørrede blade.

  Den ideelle surhedsgrad for stueplanter ligger mellem 6.0 og 7.0 på pH-skalaen. En for sur eller for basisk jord kan forårsage problemer for planten, såsom dårlig vækst og næringsstoffer mangler. Det er derfor vigtigt at teste jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt tilpasse den.

  Indendørs planter har brug for regelmæssig ernæring for at forblive sunde. Brug en speciel indendørs plantemad til optimal vækst. Gød planten i vækstperioden fra forår til efterår.

 • Beskrivelse

  De Rosa Isabel Hit er en smuk roseplante med store, fyldige blomster i en dybrosa farve. Blomsterne har en dejlig sød duft og blomstrer i løbet af sommermånederne. Denne plante er meget velegnet som skæreblomst og ser smuk ud i haven eller i en blomsterpotte på terrassen. De Rosa Isabel Hit kræver regelmæssig vanding og en solrig placering for at kunne vokse og blomstre optimalt. Med den rette pleje vil denne plante være en ægte blikfang i enhver have.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.