Anthurium (Andreanum Grp) 'Sugar Love'

Anthurium

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Anthurium 'Sugar Love' er en smuk stueplante med glinsende, hjerteformede blade og iøjnefaldende blomster. Blomsterne er lyserøde og har en smuk glans, hvilket giver dem et romantisk udseende. Denne plante blomstrer længe og skaber en glad stemning i hjemmet. Det er en let at pleje plante, der trives godt i et varmt og fugtigt miljø. Anthurium 'Sugar Love' er en sand blikfang i ethvert rum.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Anthuriumen er generelt let at vedligeholde og kræver lidt pleje. Giv planten regelmæssigt vand og placer den på et lyst sted, men undgå direkte sollys. Lidt plantenæring fra tid til anden vil sikre en sund vækst og blomstring.

  Ja, Anthurium har brug for meget lys for at vokse og blomstre godt. Placer planten på et sted med klart men indirekte lys for de bedste resultater. For lidt lys kan resultere i mangel på blomster og svag vækst af planten.

  Planten har brug for vand ca. en til to gange om ugen. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Sørg for, at jorden får lov til at tørre let ud mellem vandingerne.

  Anthuriumen kan ikke lide direkte sollys, så det er bedst at placere den et sted med klart, indirekte lys. For meget sol kan beskadige og forbrænde bladene. Det er derfor vigtigt at beskytte planten mod skarp sol.

  Ja, Anthurium planter elsker varme og trives godt ved en konstant temperatur mellem 18-22 grader Celsius. Det er vigtigt, at planten ikke udsættes for kold træk. Placer planten et varmt og lyst sted uden direkte sollys.

  Denne plante blomstrer normalt om foråret og sommeren, og blomstringsperioden kan vare fra flere uger til flere måneder.

  Ja, Anthurium planter tilhører indendørs planter, der er luftrensende. Disse planter kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten indendørs ved at filtrere og absorbere skadelige stoffer. Derfor er det et godt valg for et sundere miljø at leve i.

  Ja, Anthurium (Andreanum Grp) 'Sugar Love' trives bedst ved en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Denne plante føler sig mest behagelig ved disse temperaturer og vil trives godt på dette sted. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for at fremme vækst og blomstring.

 • Anthurium-planten skal beskæres regelmæssigt for at fremme væksten og bevare plantens form og størrelse. Fjern døde blade og blomster for at holde planten sund. Beskær planten forsigtigt med en skarp saks eller beskæresaks for at undgå beskadigelse.

  Giv Anthurium 'Sugar Love' regelmæssigt vand, men lad ikke jorden blive alt for våd. Lad jorden tørre let mellem vandingerne. Brug gerne lunkent vand og undgå at planten står med rødderne i vand.

  Anthurium (Andreanum Grp) 'Sugar Love' trives bedst i en luftig pottemuld, der tillader god fugtighed at trænge igennem. Brug en pottemuld specielt til stueplanter for at holde planten sund. Sørg for, at pottemulden ikke bliver for våd for at undgå rodældre.

  Anthurium trives bedst i en veldrænet jord, der er rig på næringsstoffer. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke vandet. En let, luftig pottejord vil fremme plantens sundhed og vækst.

  Placér planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. Hold jorden let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Giv lejlighedsvis gødning og beskær visne blomster regelmæssigt.

  Du kan fjerne støv og snavs fra bladene på denne stueplante ved forsigtigt at tørre dem af med en fugtig klud. Brug lunkent vand og tilsæt eventuelt lidt mild sæbe. Sørg for, at planten har tilstrækkelig tid til at tørre, før du sætter den tilbage på sin plads.

  Anthurium (Andreanum Grp) 'Sugar Love' har brug for meget lys for at trives godt. Placér derfor planten et sted med klart, indirekte sollys. Undgå direkte sollys for at undgå bladforbrænding.

  Den ideelle temperatur for denne plante er mellem 18-22 grader Celsius. Beskyt planten mod træk og pludselige temperaturændringer. Sørg for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde.

  En høj luftfugtighed er ideel for planter som Anthurium. Sørg for, at planten ikke står i nærheden af aircondition eller varme for at undgå udtørring. Sprøjt bladene regelmæssigt med vand for at øge luftfugtigheden.

  Stueplanter som Anthurium har brug for en let sur til neutral jord for at trives godt. Det er vigtigt at holde pH-værdien i jorden mellem 5,5 og 6,5 for en sund vækst. En for sur eller for basisk jord kan forårsage problemer for planten.

  Anthuriumen har regelmæssig gødskning behov under vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en særlig gødning til blomstrende planter og følg instruktionerne på emballagen. Overgødskning kan forårsage skade på rødderne, så vær forsigtig med mængden af gødning, du bruger.

 • Beskrivelse

  Anthurium 'Sugar Love' er en smuk stueplante med glinsende, hjerteformede blade og iøjnefaldende blomster. Blomsterne er lyserøde og har en smuk glans, hvilket giver dem et romantisk udseende. Denne plante blomstrer længe og skaber en glad stemning i hjemmet. Det er en let at pleje plante, der trives godt i et varmt og fugtigt miljø. Anthurium 'Sugar Love' er en sand blikfang i ethvert rum.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.