Diascia Flying Colors Upright Coral

Diascia

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Diascia Flying Colors Upright Coral er en kompakt og oprejst plante med iøjnefaldende koralrosa blomster. Planten blomstrer rigeligt hele sæsonen og tiltrækker sommerfugle og bier. Den grønne løv udgør en smuk kontrast til de skarpe farvede blomster. Denne Diascia kan trives både i fuld sol og i halvskygge og trives godt i veldrænet jord. Det er et smukt tilføjelse til blomsterbede, bede eller hængekurve.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Nej, Diascia Flying Colors Upright Coral er ikke stedsegrøn, hvilket betyder, at den mister sine blade om vinteren. Denne plante er en haveplante og har en iøjnefaldende blomstring. Det anbefales at anskaffe nye planter om foråret, hvis de gamle planter ikke kommer tilbage efter vinteren.

  Denne plante er ikke fuldt hårdfør og bør beskyttes mod hård frost. Den ideelle temperatur for disse haveplanter ligger mellem 5 og 10 grader celsius i vintermånederne. Det anbefales at flytte planten indenfor eller beskytte den med muld eller fleece om vinteren.

  Ja, denne plante er let at passe og kræver ikke meget pleje. Det er vigtigt at give den regelmæssigt vand og sørge for, at den får tilstrækkeligt med sollys. Udover det kræver den ikke speciel pleje.

  Diascia Flying Colors Upright Coral har brug for ca. 20 til 30 centimeter plads for at kunne vokse ordentligt. Det er vigtigt at lade tilstrækkelig plads mellem planterne, så de kan udvikle sig godt. Disse planter har brug for tilstrækkelig luftcirkulation for optimal vækst.

  Ja, Diascia Flying Colors Upright Coral trives bedst i fuld sol eller halvskygge. I skyggen vil planten sandsynligvis ikke vokse og blomstre så godt. Derfor er det tilrådeligt at placere planten et sted, hvor den modtager tilstrækkeligt med sollys.

  Have brug for Vand Diascia Flying Colors Upright Coral har brug for regelmæssigt vand. Det anbefales at give planten vand ca. 2-3 gange om ugen, afhængigt af temperaturen og luftfugtigheden. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men undgå at lade den blive oversvømmet.

  Ja, Diascia Flying Colors Upright Coral er en plante, der tiltrækker sommerfugle og bier. Denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af blomsterne, der producerer nektar. Dette gør den til et smukt supplement til en have eller blomsterbed for at tiltrække disse værdifulde bestøvere.

  Ja, Diascia Flying Colors Upright Coral kan bidrage til biodiversiteten ved at tiltrække bier, sommerfugle og andre bestøvere med dens blomster og nektar. Det tilbyder en fødekilde og levested for forskellige insekter i haven. At tilføje denne plante kan fremme mangfoldigheden og sundheden i haven.

  Denne plante blomstrer normalt fra maj til september og har en lang blomstringsperiode. Det kan variere afhængigt af vækstbetingelserne og vejret.

  Ja, denne plante kan godt tåle fuld sol og trives bedst på et sted med masser af sollys. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand i varme perioder. Det er også en god idé at give planten vand om morgenen, så bladene har tid til at tørre, inden solen begynder at skinne kraftigt.

  Nej, Diascia Flying Colors Upright Coral er ikke spiselig. Det er en haveplante, der primært bruges på grund af dens dekorative blomster. At indtage denne plante kan være skadeligt for helbredet.

  Haveplanter har generelt ikke lyddæmpende egenskaber.

 • Beskær planten regelmæssigt for at stimulere væksten og bevare formen. Fjern døde blomster og grene for at forlænge blomstringsperioden. Beskær planten om foråret til ca. 10 cm over jorden for at fremme væksten.

  Giv regelmæssigt vand til planten, især under varme perioder. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke gennemvædet. Føl regelmæssigt på jorden for at kontrollere, om planten har behov for vand.

  Denne plante trives bedst i veldrænet pottemuld med en neutral pH-værdi. Sørg for, at pottemulden forbliver tilstrækkeligt fugtig, men ikke for våd. At gøde pottemulden regelmæssigt vil hjælpe planten med at vokse og blomstre sundt.

  De Diascia Flying Colors Upright Coral trives bedst i veldrænet jord, der er rig på organisk materiale. Sørg for, at jorden ikke bliver for våd, da det kan forårsage rodrot. At tilføje kompost regelmæssigt hjælper med at forbedre jordkvaliteten.

  Diascia Flying Colors Upright Coral trives bedst på en solrig placering i haven. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med lys i løbet af dagen. En veldrænet jord og regelmæssig vanding er vigtigt for en sund vækst.

  Om vinteren har planten brug for beskyttelse mod frost. Dette kan opnås ved at dække planten med halm eller blade. Sørg for, at planten ikke forbliver for våd, da dette kan forårsage råd.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, hold jorden fugtig men ikke vandmættet. Giv planten regelmæssig næring i vækstsæsonen. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  Det er vigtigt at gøde havenplanter regelmæssigt for en sund vækst og blomstring. Brug en afbalanceret gødning specielt til blomstrende planter i vækstperioden, følg instruktionerne på emballagen. Undgå overgødning for at undgå skade på planten.

  Mulch er gunstig for haveplanter, fordi det hjælper med at holde på fugt, undertrykke ukrudt og regulere jordtemperaturen. Ved at lægge et lag mulch omkring planterne kan de vokse og blomstre bedre. Det er vigtigt at regelmæssigt forny mulchlaget for at lade planterne få optimal gavn af det.

  Haveplanter som Diascia Flying Colors Upright Coral trives godt i en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad og om nødvendigt justere den ved f.eks. at tilføje kalk. På den måde kan planten vokse og blomstre optimalt.

  For at bekæmpe skadedyr i havplanter kan du forebyggende arbejde ved regelmæssigt at kontrollere planterne for eksempel bladlus, trips eller spindemider. Naturlige fjender som marihøns kan bruges til at bekæmpe skadedyr. Eventuelt kan også et miljøvenligt bekæmpelsesmiddel bruges, hvis det er nødvendigt.

 • Beskrivelse

  Diascia Flying Colors Upright Coral er en kompakt og oprejst plante med iøjnefaldende koralrosa blomster. Planten blomstrer rigeligt hele sæsonen og tiltrækker sommerfugle og bier. Den grønne løv udgør en smuk kontrast til de skarpe farvede blomster. Denne Diascia kan trives både i fuld sol og i halvskygge og trives godt i veldrænet jord. Det er et smukt tilføjelse til blomsterbede, bede eller hængekurve.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.