Gazania Gazoo Red With Ring

Gazania

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Gazania Gazoo Red With Ring er en smuk blomstrende plante med iøjnefaldende røde blomsterblade og en ring af en anden farve i midten. Det har en kompakt vækstform og producerer talrige blomster på lange stængler. Denne plante trives bedst i solrige og veldrænet jord. Blomsterne tiltrækker sommerfugle og bier og giver et farverigt tilskud til din have eller blomsterbede. Gazania Gazoo Red With Ring er en ideel plante for både haveejere og begyndere på grund af den nemme pleje og gode modstandsdygtighed mod tørke.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, "Gazania Gazoo Red With Ring" er stedsegrøn. Planten beholder sine blade hele året. Perfekt til haver og bede.

  Denne plante er vinterhårdfør ned til cirka -5 grader Celsius. Det er vigtigt at beskytte planten under streng frost. Det anbefales at bringe planten indendørs om vinteren eller dække den til med for eksempel et tykt lag muld.

  De Gazania Gazoo Red With Ring er en nem at vedligeholde plante, der trives godt i solen og har brug for lidt vand. Regelmæssig afskæring af visnede blomster fremmer længere blomstring. Denne plante er perfekt til folk, der leder efter et farverigt tilføjelse til deres have uden alt for meget besvær.

  De Gazania Gazoo Red With Ring har brug for ca. 20-30 cm plads for at kunne udvikle sig ordentligt. Sørg for, at planten har tilstrækkelig plads til at vokse og blomstre. Tag hensyn til vækstpladsen for andre planter i området.

  Haveplanter som "Gazania Gazoo Red With Ring" trives bedst i fuld sol. I skyggen kan væksten hæmmes, og der kan muligvis vises færre blomster. Derfor anbefales det at plante denne plante et solrigt sted for optimal vækst.

  Plante som Gazania Gazoo Red With Ring har generelt brug for vand 1-2 gange om ugen, afhængigt af vejret og jordbundsforholdene. Sørg for, at jorden tørrer let mellem vandinger for at undgå rodrot. Det er vigtigt at undgå at give planten for meget vand.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af de klare farver og nektarrige blomster. Det er en smuk tilføjelse til en have eller blomsterbed for at tiltrække disse nyttige bestøvere.

  Ja, haveplanter bidrager til biodiversiteten ved at tiltrække insekter, sommerfugle og fugle. Planter skaber en varieret leveområde og fødekilder til forskellige dyr. Det er derfor godt for biodiversiteten at have haveplanter i din have.

  "Den Gazania Gazoo Red With Ring" plant blomstrer fra juni til september. Blomstringsperioden kan vare op til 4 måneder.

  Ja, Gazania Gazoo Red With Ring kan godt lide fuld sol og har brug for masser af sollys for at trives. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand, især på varme sommerdage. Sørg også for, at planten har veldrænet jord for at undgå rodæst.

  Nej, Gazania Gazoo Red With Ring er ikke spiseligt. Det er en dekorativ haveplante og ikke egnet til forbrug. Det anbefales ikke at spise nogen dele af planten.

  Ja, som haveplante har Gazania Gazoo Red With Ring en begrænset støjreducerende virkning på grund af bladene og blomsterne, der kan absorbere og sprede lydbølger. Planter generelt kan hjælpe med at dæmpe lyd, men for en signifikant effekt er der ofte behov for flere planter.

 • Du kan beskære planten efter blomstring for at fremme væksten. Fjern døde eller beskadigede blade og blomster for at fremme plantens sundhed. Sørg for at bruge en skarp og ren beskæresaks for at undgå infektioner.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, især under varme sommerdage. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men ikke for våd. Giv planten helst vand ved basen for at undgå skimmeldannelse.

  De Gazania Gazoo Red With Ring trives bedst i godt drænet pottemuld. Sørg for, at pottemulden ikke bliver for våd for at undgå rodært. Brug gerne en pottemuld specielt designet til haveplanter.

  Denne plante trives bedst i veldrænet jord. Sørg for, at jorden ikke er for våd for at undgå rod rådne. Undgå tung lerjord og sørg for tilstrækkelige næringsstoffer i jorden.

  Gazania Gazoo Red With Ring trives bedst på en solrig placering i veldrænet jord. Sørg for, at planten får tilstrækkelig lys og varme for at vokse og blomstre optimalt. Denne haveplante er velegnet til grænser, stenbede og blomsterkasser.

  Haveplanter som disse har ofte brug for ekstra beskyttelse i vintermånederne. Det anbefales at dække planten til med blade eller halm for at forebygge frostskader. Sørg også for, at planten ikke står for vådt, da det kan føre til råd.

  Planten kræver lidt vedligeholdelse og trives godt på en solrig beliggenhed med veldrænet jord. Regelmæssig vanding er vigtig i tørre perioder, men undgå at lade planten stå med rødderne i vand. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  Have du planter som disse har godt af regelmæssig gødskning i vækstsæsonen. Brug en afbalanceret gødning, der er specielt designet til blomstrende planter i potter eller i jorden. Følg instruktionerne på emballagen for korrekt dosering og timing.

  Mulching er vigtigt for denne planteart for at holde jorden fugtig, undertrykke ukrudt og beskytte rødderne mod ekstreme temperaturer. Brug organisk materiale som barkflis, blade eller kompost som mulch. Sørg for, at mulchlaget ikke er for tykt, og lad plads omkring plantestænglerne for at undgå kvælning.

  Jordens pH-værdi bør være neutral til let alkalisk for optimal vækst af denne haveplante. Det er vigtigt at kontrollere jordens pH-værdi regelmæssigt og eventuelt tilføje kalk for at øge surhedsgraden, hvis det er nødvendigt. En sur elskende plante vil have svært ved at trives i en for sur jord.

  For at bekæmpe skadedyr på haveplanter som Gazania Gazoo Red With Ring, kan du prøve naturlige metoder som at sprøjte med en blanding af vand og sæbe eller placere hvidløgsstykker rundt om planten. Derudover kan du også overveje at bruge mariehøns eller rovmider som naturlige fjender af skadedyr. Det er vigtigt at kontrollere planten regelmæssigt og handle mod skadedyr efter behov.

 • Beskrivelse

  Gazania Gazoo Red With Ring er en smuk blomstrende plante med iøjnefaldende røde blomsterblade og en ring af en anden farve i midten. Det har en kompakt vækstform og producerer talrige blomster på lange stængler. Denne plante trives bedst i solrige og veldrænet jord. Blomsterne tiltrækker sommerfugle og bier og giver et farverigt tilskud til din have eller blomsterbede. Gazania Gazoo Red With Ring er en ideel plante for både haveejere og begyndere på grund af den nemme pleje og gode modstandsdygtighed mod tørke.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.