Cyclamen kleinbloemig Libretto F1 White

Cyclamen persicum kleinbloemig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Den Cyclamen småblomstret Libretto F1 White er en lille og kompakt plante med hvide blomster. Blomsterne har et delikat udseende og blomstrer om efteråret og vinteren. Plantens blade er mørkegrønne og har en hjerteformet struktur. Cyclamen Libretto F1 White er egnet både til indendørs og udendørs brug, men trives bedst i et køligt og fugtigt miljø. Denne plante tilføjer et strejf af elegance til enhver have eller værelse og er let at vedligeholde.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Cyclamen småblomstret Libretto F1 White er let at vedligeholde og kræver lidt vand. Det er vigtigt at placere planten på et lyst sted og regelmæssigt fjerne visne blomster. Det anbefales også at give planten plantenæring en gang om måneden i vækstperioden.

  Ja, Cyclamen småblomstrede Libretto F1 White har brug for meget lys, så placér planten på et solrigt sted i huset. Sørg for, at planten får direkte sollys, men undgå direkte varme fra solen for at undgå forbrænding. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle blade får ensartet lys.

  De Cyclamen småblomstrede Libretto F1 White har brug for vand cirka en gang om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men undgå at den bliver gennemvædet. Sørg for, at der ikke kommer vand på bladene eller blomsterne for at undgå rådning.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys og foretrækker et sted med indirekte lys eller halvskygge. For meget sollys kan give skade på bladene. Det anbefales derfor at placere planten et beskyttet sted.

  Ja, Cyclamen småblomstrede Libretto F1 White elsker en varm atmosfære og trives godt ved stuetemperatur. Det er vigtigt at placere planten et sted, hvor det ikke bliver for koldt. Det foretrækker en varm og lys placering.

  De Cyclamen småblomstrede Libretto F1 White blomstrer fra december til marts og blomstrer i cirka 6 uger.

  Ja, Cyklamenplanter har potentiale til at rense luften ved at absorbere skadelige stoffer og omdanne dem til oxygen. Det er dog ikke en plante, der er kendt for sine luftrensende egenskaber i forhold til andre stueplanter som f.eks. Begerplanten eller Areca palmen. Det er mere en dekorativ plante, der især er elsket for sine smukke blomster og blade.

  Ja, denne plante foretrækker et sted med en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for at fremme den bedste vækst. Sørg også for, at planten ikke udsættes for træk eller ekstreme temperatursvingninger.

 • Det er ikke nødvendigt at beskære Cyclamen small-flowered libretto f1 white, da de automatisk vil miste deres blade og blomster, når de visner. Fjern bare de visne blade og blomster for at få planten til at se velplejet ud. Nogle gange kan det hjælpe at beskære en del af blomsterstilkene for at fremme væksten.

  Cyclamen med små blomster Libretto F1 White har brug for regelmæssig vanding, men undgå at jorden bliver for våd. Giv vand i bunden af potten for at forhindre skimmel. Lad det øverste lag jord tørre let ud mellem vandingerne.

  De Cyclamen småblomstrede Libretto F1 White trives bedst i en veldrænet jord, der er rig på organisk materiale. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke for våd. Omplant planten, hvis det er nødvendigt, helst om foråret.

  Denne plante trives bedst i veldrænet og fugtig pottemuld. Sørg for, at jorden er let sur, med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5. Undgå tung lerjord, og sørg for tilstrækkelig dræning for at undgå rådne rødder.

  Cyclamen lilleblomstret Libretto F1 White kræver minimal vedligeholdelse. Sørg for en lys placering, men undgå direkte sollys. Giv planten regelmæssigt vand, men undgå at rødderne står i vand.

  For at rengøre planten kan du bedst bruge en blød børste eller klud til at fjerne støv fra bladene. Du kan også lejlighedsvis tørre bladene forsigtigt af med en fugtig klud for at holde dem rene. Undgå brug af kemiske rengøringsmidler, da dette kan beskadige planten.

  Cyclamen småblomstret Libretto F1 White har brug for masser af lys og trives bedst på et sted med indirekte sollys. Placér planten ikke i direkte sollys for at undgå forbrænding af bladene. Sørg for, at planten regelmæssigt vendes, så alle dele bliver jævnt belyst.

  Den optimale temperatur for denne stueplante er mellem 15 og 21 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for kold træk eller temperaturer under 10 grader Celsius. En konstant temperatur er det bedste for plantens sundhed.

  Luftfugtigheden bør være moderat for denne plante. Sørg for, at luften ikke er for tør, men undgå også for meget fugt. Brug eventuelt en luftbefugter, hvis luften er for tør derhjemme.

  Denne plante foretrækker en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 7,0 for optimal vækst. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den med specielle gødninger. En for sur eller for basisk jord kan hæmme plantens vækst og blomstring.

  De Cyclamen småblomstrede Libretto F1 White har brug for moderat gødning under vækstperioden. Brug en flydende gødning til blomstrende planter hver anden uge. I vinterperioden er det tilrådeligt at reducere gødningen.

 • Beskrivelse

  Den Cyclamen småblomstret Libretto F1 White er en lille og kompakt plante med hvide blomster. Blomsterne har et delikat udseende og blomstrer om efteråret og vinteren. Plantens blade er mørkegrønne og har en hjerteformet struktur. Cyclamen Libretto F1 White er egnet både til indendørs og udendørs brug, men trives bedst i et køligt og fugtigt miljø. Denne plante tilføjer et strejf af elegance til enhver have eller værelse og er let at vedligeholde.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.