Kalanchoe 'Prebella'

Kalanchoe overig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Kalanchoe 'Prebella' er en kompakt fedtplante med mørkegrønne blade og lyserøde blomster, der vokser på lange stilke. Denne plante er kendt for sin lange blomstringsperiode og kan dyrkes både indendørs og udendørs. Blomsterne fra Kalanchoe 'Prebella' har et delikat udseende og skaber en glad stemning i ethvert rum. Denne plante kræver minimal vedligeholdelse og trives godt i tørre forhold. Kalanchoe 'Prebella' er et smukt tilskud til enhver plante samling og tiltrækker opmærksomhed med sine elegante blomster.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Kalanchoe 'Prebella' er let at vedligeholde. Det er en stærk plante, der kræver lidt pleje og trives godt i de fleste stuer. Regelmæssig vanding og lejlighedsvis gødning er tilstrækkeligt.

  Ja, Kalanchoe 'Prebella' har brug for masser af lys for at vokse godt. Placer den gerne et sted, hvor den kan modtage masser af indirekte sollys. Sørg for, at den får mindst 6 timer om dagen med lys.

  Kalanchoe 'Prebella' har brug for vand cirka en gang om ugen. Det er vigtigt at vente, indtil det øverste lag af pottemuld er tørt, før du giver vand igen. Overvanding kan føre til rodgning.

  Kalanchoe 'Prebella' kan lide ikke direkte sollys, men trives godt med klart indirekte lys. For meget sollys kan brænde og beskadige plantens blade. Placer planten helst et sted, hvor lyset er filtreret.

  Ja, Kalanchoe 'Prebella' trives i varme og trives bedst ved en gennemsnitstemperatur på cirka 18-22 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kolde steder for at fremme vækst og blomstring. Det er ideelt at placere planten på et solrigt sted med indirekte sollys.

  Kalanchoe 'Prebella' blomstrer normalt i månederne januar til marts. Blomstringsperioden for denne plante kan vare cirka 6 til 8 uger.

  Ja, Kalanchoe 'Prebella' er en luftrensende plante. Den hjælper med at rense luften ved at absorbere og neutralisere skadelige stoffer. Den kan således bidrage til en sundere leveomgivelser derhjemme.

  Ja, denne plante trives bedst et sted mellem 15 og 25 grader. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for ekstreme temperaturer. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys.

 • Du kan beskære planten for at bevare formen og størrelsen. Fjern regelmæssigt døde eller beskadigede blade og blomster. Beskær om foråret for at fremme sund vækst og blomstring.

  Giv planten en moderat mængde vand, sørg for at jorden er tør mellem vanding. Undgå at rødderne står i vand for at undgå rodrot. Giv mindre vand om vinteren end om sommeren.

  Kalanchoe 'Prebella' har brug for en veldrænet pottemuld, der er rig på næringsstoffer. Det er vigtigt, at pottemulden ikke bliver for våd, så rødderne ikke begynder at rådne. Brug helst en særlig kaktus- eller sukkulentblanding for optimal vækst.

  Stueplanter har generelt brug for veldrænet jord med tilstrækkelige næringsstoffer. En blanding af pottemuld med groft sand eller perlit er ofte egnet. Sørg for, at jorden ikke bliver for våd for at undgå rådne rødder.

  Kalanchoe 'Prebella' kræver lidt vedligeholdelse. Sørg for, at planten er på et lyst sted, men undgå direkte sollys. Vand sparsomt og lad jorden tørre let op mellem vandingerne.

  Det er vigtigt at tørre blade af planten regelmæssigt med en fugtig klud for at fjerne støv. Derudover kan døde blade eller blomster forsigtigt fjernes for at holde planten sund. Brug ikke rengøringsmidler, da de kan være skadelige for planten.

  Placer planten på et lyst sted, men undgå direkte sollys på bladene for at undgå forbrænding. Ideelt set bør planten modtage mindst 6 timer om dagen indirekte lys. Mangel på tilstrækkeligt lys kan føre til langstrakt vækst og nedsat blomstring.

  Den optimale temperatur for stueplanten Kalanchoe 'Prebella' ligger mellem 18 og 24 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstreme temperatursvingninger. En konstant og moderat temperatur vil fremme plantens vækst og blomstring.

  Stueplanter som denne plante trives godt ved en gennemsnitlig luftfugtighed i hjemmet. Det er ikke nødvendigt at træffe specifikke foranstaltninger for at øge eller mindske luftfugtigheden for denne plante. En normal luftfugtighed i hjemmet vil være tilstrækkelig for plantens sundhed.

  Den ideelle surhedsgrad af jorden for indendørs planter ligger mellem en pH-værdi på 6 og 7. En lidt sur jord kan være gunstig, men en for høj surhedsgrad kan være skadelig for plantens rødder. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den med specielle gødningsstoffer.

  Indendørs planter har regelmæssigt brug for næring i vækstsæsonen. Brug en balanceret gødning, der er rig på kvælstof, fosfor og kalium. Gød planten cirka en gang hver fjerde uge fra forår til efterår.

 • Beskrivelse

  Kalanchoe 'Prebella' er en kompakt fedtplante med mørkegrønne blade og lyserøde blomster, der vokser på lange stilke. Denne plante er kendt for sin lange blomstringsperiode og kan dyrkes både indendørs og udendørs. Blomsterne fra Kalanchoe 'Prebella' har et delikat udseende og skaber en glad stemning i ethvert rum. Denne plante kræver minimal vedligeholdelse og trives godt i tørre forhold. Kalanchoe 'Prebella' er et smukt tilskud til enhver plante samling og tiltrækker opmærksomhed med sine elegante blomster.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.