Verbena GGG Star Dreams White

Verbena

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Verbena GGG Star Dreams White er en smuk og iøjnefaldende haveplante med hvide blomster. Planten blomstrer rigeligt fra foråret til efteråret og tiltrækker mange sommerfugle. Bladene på Verbena GGG Star Dreams White er grønne og har en fin, duftende aroma. Planten trives godt i fuld sol og er ideel til brug i bede, stenbede eller plantekasser. Ved regelmæssig vanding og gødning vil Verbena GGG Star Dreams White blomstre længe og farverigt i din have.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Planten Verbena GGG Star Dreams White er ikke stedsegrøn. Bladene vil tabe sig om vinteren. Det er en haveplante, der tilpasser sig godt til årstiderne.

  Denne haveplante er hårdfør ned til ca. -5°C. Det anbefales at beskytte planten ved lavere temperaturer. Planten trives bedst i et tempereret klima.

  Ja, Verbena GGG Star Dreams White er let at vedligeholde og kræver lidt speciel pleje. Så længe planten får regelmæssigt vand og står på et solrigt sted, vil den trives godt i haven. Det er en stærk og sund plante, der ikke vil give mange problemer ved vedligeholdelse.

  Planten har brug for mindst en plads på cirka 30 cm i bredden og 30 cm i højden for at kunne udvikle sig godt. Sørg for, at planten har tilstrækkelig plads til at vokse og sprede sig. Planter kan plantes tættere sammen for et mere fyldigt udseende.

  Haveplanter som Verbena GGG Star Dreams White vokser generelt bedst i fuld sol. Et sted med mindst 6 timers direkte sollys om dagen er ideelt for optimal vækst og blomstring. I skyggen kan væksten bremse, og blomstringen kan være mindre overdådig.

  Det er vigtigt for planten at få regelmæssigt vand, især i tørre perioder. Generelt har planten brug for vand ca. 1-2 gange om ugen, men dette kan variere afhængigt af omgivelsestemperaturen og luftfugtigheden. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke lade den drukne.

  Ja, denne plante er tiltrækkende for sommerfugle og bier på grund af de attraktive blomster og nektar. Det vil helt sikkert tiltrække bier og sommerfugle til din have. Det er et fremragende valg for at fremme biodiversitet i din have.

  Denne plante tiltrækker alle slags værdifulde insekter som sommerfugle og bier, der spiller en vigtig rolle for biodiversiteten i haven. Det fremmer diversiteten af planter og dyr i området og bidrager dermed til en sundere økologisk balance. Det skaber et attraktivt og varieret leveområde for forskellige former for organismer.

  Planten blomstrer fra juni til september, og blomstringsperioden varer ca. 4 måneder.

  Denne plante kan godt lide fuld sol. Sørg dog for tilstrækkeligt med vand i varmt vejr. Haveplanter er generelt velegnede til solrige steder.

  Nej, planten Verbena GGG Star Dreams White er ikke spiselig. Det er en dekorativ haveplante og ikke en spiselig plante. Det anbefales ikke at indtage dele af denne plante.

  Ja, mange haveplanter har egenskaben at dæmpe lyd ved hjælp af deres blade og stængler. Det er muligt, at denne plante også har en lyddæmpende effekt. Effekten kan dog variere afhængigt af miljøet og plantens specifikke egenskaber.

 • Du kan beskære denne plante om foråret for at fremme væksten og bevare en kompakt form. Fjern døde, syge eller beskadigede stængler og blomster regelmæssigt for at holde planten sund. Overbeskæring kan mindske blomstringen, så beskær med måde.

  Giv planten regelmæssigt vand, især i tørre perioder. Sørg for, at jorden har god dræning for at undgå rodøde. Undgå at planten står for våd, da dette kan føre til svampeinfektioner.

  For haveplanter som disse er det vigtigt at bruge pottemuld, der er godt drænet og indeholder tilstrækkeligt med næringsstoffer. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men undgå at rødderne af planten kommer i kontakt med vand. Det anbefales at skifte pottemulden én gang om året for at opretholde plantens sundhed.

  Denne plante trives bedst i veldrænet, frugtbar jord. Sørg for en neutral til let sur pH-værdi i jorden. Undgå tung, kompakt jord og tilsæt organisk materiale for optimal vækst.

  Planten har brug for et sted i fuld sol for at kunne vokse godt. Sørg for veldrænet jord og undgå for våde jordbunde. Kan plantes både i bede og i potter.

  Haveplanter som disse kan muligvis have problemer med frostskader om vinteren. Det anbefales at beskytte dem med f.eks. et vinterdække eller frostbeskyttelsesdug. Sørg for, at planten er godt pakket ind og beskyttet mod kulden.

  Planten kræver regelmæssig vanding, især i tørre perioder. Blomsterne kan klippes regelmæssigt for at fremme blomstringen. Beskær planten om foråret for at fremme væksten.

  For at vokse og blomstre optimalt har denne haveplante brug for regelmæssig gødning. Brug en generel gødning til blomstrende planter om foråret og sommeren, i henhold til instruktionerne på emballagen. Sørg for, at næringsstofferne fordeles jævnt omkring rødderne for en sund vækst.

  Mulch er gavnligt for havplanter, fordi det holder jorden fugtig, undertrykker ukrudtets vækst og beskytter rødderne mod ekstreme temperaturer. Påføring af et lag mulch omkring planten kan hjælpe med at opretholde plantens sundhed og vækst. Det er vigtigt at genopfylde mulchlaget årligt for optimale resultater.

  Haveplantene har generelt en præference for neutrale til let sure jordbundsbetingelser. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den. Sørg for en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0 for optimal vækst og blomstring af planten.

  For at bekæmpe skadedyr i denne haveplante kan du tiltrække naturlige fjender som mariehøns eller bruge biologiske bekæmpelsesmidler. Derudover er det vigtigt at kontrollere planten regelmæssigt for eventuelle skadedyr og fjerne dem med det samme. Det er også en god ide at holde planten sund og stærk ved at give den korrekt pleje og tilstrækkeligt med vand og næring.

 • Beskrivelse

  Verbena GGG Star Dreams White er en smuk og iøjnefaldende haveplante med hvide blomster. Planten blomstrer rigeligt fra foråret til efteråret og tiltrækker mange sommerfugle. Bladene på Verbena GGG Star Dreams White er grønne og har en fin, duftende aroma. Planten trives godt i fuld sol og er ideel til brug i bede, stenbede eller plantekasser. Ved regelmæssig vanding og gødning vil Verbena GGG Star Dreams White blomstre længe og farverigt i din have.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.