Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille

Hibiscus rosa-sinensis

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille er en smuk blomstrende plante med store, lyse og solrige blomster i farverne lyserød, rød og gul. Denne plante har en kompakt vækstform og kan vokse både indendørs og udendørs, hvis den er på et solrigt sted. Blomsterne har et eksotisk udseende og blomstrer fra foråret til efteråret. Planten har blankt grønne blade og kan vokse til en højde på cirka 1,5 meter. Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille er nem at vedligeholde og tiltrækker sommerfugle og bier.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er nem at vedligeholde. Den har brug for regelmæssig vanding og foretrækker at stå et lyst sted, men ikke i direkte sollys. Beskæring og gødning kan hjælpe med at holde planten sund.

  Ja, planten har brug for masser af lys for at kunne vokse og blomstre ordentligt. Det anbefales at placere planten et solrigt sted med direkte sollys. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle sider bliver jævnt belyst.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille har brug for regelmæssig vanding, ca. 1-2 gange om ugen afhængigt af omgivelsestemperaturen og luftfugtigheden. Sørg for, at jorden ikke tørrer ud mellem vandingerne, men undgå også, at rødderne forbliver for længe våde. Det er vigtigt at holde planten jævnt fugtig for optimal vækst og blomstring.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille trives med en lys placering, men ikke direkte skarpt sollys. Det er bedst at placere planten et sted, hvor sollyset filtreres gennem f.eks. en gardin. For meget sollys kan forbrænde bladene.

  Ja, denne plante elsker varme og trives godt ved temperaturer mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at placere planten et varmt og solrigt sted for at fremme dens blomstring. Sørg dog for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde, da dette kan reducere luftfugtigheden.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille blomstrer normalt i månederne juni til september. Blomstringsperioden varer normalt cirka 4 uger.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille er en luftrensende plante, der kan filtrere skadelige stoffer fra luften. Dette bidrager til et renere og sundere miljø indendørs. Det er vigtigt at pleje og vedligeholde planten regelmæssigt for optimal luftrenhed.

  Ja, planten trives bedst et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for at sikre optimal vækst. En for lav eller for høj temperatur kan beskadige planten.

 • Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille skal beskæres årligt efter blomstring. Fjern døde eller beskadigede grene og beskær planten tilbage til en kompakt form. Brug en skarp beskæresaks for at undgå skade på planten.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille har brug for regelmæssigt vand, især under vækstperioden om foråret og sommeren. Lad ikke jorden tørre helt ud mellem vanding, men sørg for, at rødderne ikke konstant er i våd jord. Giv helst lunkent vand og undgå kalkholdigt vand.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille trives bedst i en fugtig jord med god dræning. Brug en let og luftig pottemuld, der indeholder tilstrækkelige næringsstoffer til en sund vækst. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere pottemulden og om nødvendigt fylde på eller ompotte planten.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille trives bedst i godt drænet og frugtbar jord med en pH mellem 6,0 og 7,5. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke for våd, for at forhindre rodrot. Regelmæssig gødskning af planten vil hjælpe med at opretholde jordkvaliteten.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille har brug for masser af sollys og skal vandes regelmæssigt, men undgå for meget vand for at forhindre rodrot. Giv planten flydende gødning til blomstrende planter en gang hver anden uge for at fremme vækst og blomstring. Fjern regelmæssigt døde blomster og blade for at holde planten sund.

  Det er vigtigt at tørre støv og snavs af bladene på planten regelmæssigt med en fugtig klud. Eventuelle døde blade eller blomster kan forsigtigt klippes af med en skarp saks. Sørg for at dreje planten regelmæssigt for at fremme en jævn vækst.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille har brug for masser af indirekte sollys og bør placeres et sted med klart, men filtreret lys. Undgå direkte sollys for at undgå bladforbrænding. Et vindue mod øst eller vest er ideelt for denne plante.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 25 grader Celsius. Pas på for træk og pludselige temperatursvingninger, da disse kan være skadelige for planten. Det anbefales at placere planten i et rum, hvor temperaturen er stabil.

  Luftfugtigheden for denne plante bør være moderat, ca. mellem 50% og 60%. Det er vigtigt at sprøjte bladene regelmæssigt for at øge luftfugtigheden. Sørg også for, at planten ikke udsættes for træk eller tør luft.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille trives i sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5. Sørg for, at jorden er godt drænet, og undgå kalkholdige jordbunde. Det anbefales at teste jordens pH-værdi regelmæssigt for at sikre plantens sundhed.

  Hibiscusplanten har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en afbalanceret gødning til blomstrende planter for at fremme vækst og blomstring. Undgå overgødning for at undgå rodforbrænding.

 • Beskrivelse

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille er en smuk blomstrende plante med store, lyse og solrige blomster i farverne lyserød, rød og gul. Denne plante har en kompakt vækstform og kan vokse både indendørs og udendørs, hvis den er på et solrigt sted. Blomsterne har et eksotisk udseende og blomstrer fra foråret til efteråret. Planten har blankt grønne blade og kan vokse til en højde på cirka 1,5 meter. Hibiscus rosa-sinensis Sunny Marseille er nem at vedligeholde og tiltrækker sommerfugle og bier.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.