Pericallis (Cruentus Grp) Venezia F1 Blue

Pericallis (Cruentus Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Pericallis (Cruentus Grp) Venezia F1 Blue er en smuk blomstrende plante med lyseblå blomster. Planten har en kompakt vækst og er ideel til potter og bede. Blomsterne blomstrer overdådigt og giver en farverig udstråling i haven eller på altanen. Pericallis Venezia F1 Blue har en lang blomstringsperiode og kræver minimal vedligeholdelse. Det er et populært valg for elskere af farverige og blomstrende planter.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, planten kræver relativt lidt vedligeholdelse og trives godt ved stuetemperatur. Regelmæssig vanding og lejlighedsvis gødning er tilstrækkeligt for at bevare planten. Det er vigtigt, at planten får tilstrækkeligt med lys, men direkte sollys bør undgås.

  Pericallis (Cruentus Grp) Venezia F1 Blue har brug for masser af lys for at trives og blomstre godt. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys om eftermiddagen. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle sider får lige meget lys.

  Pericallis-planten kræver i gennemsnit vand 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt, at jorden forbliver let fugtig, men ikke for gennemvædet. Sørg for, at der ikke er vand tilbage på bladene for at undgå skimmeldannelse.

  Denne plante kan lide at modtage klart, indirekte sollys og vil ikke trives godt i skarpt sollys. Placer planten derfor et sted, hvor lyset er filtreret eller i et rum med klart, men diffust lys. Overeksponering for direkte sollys kan forårsage skade på bladene.

  Ja, den her plante kan lide varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18°C og 24°C. Sørg for, at planten ikke udsættes for kold træk for ofte. Det er vigtigt at placere planten et varmt og solrigt sted for optimal vækst.

  De Pericallis (Cruentus Grp) Venezia F1 Blue blomstrer fra februar til maj, og blomstringen kan vare op til 6 uger.

  Ja, Pericallis (Cruentus Grp) Venezia F1 Blue har luftrensende egenskaber og kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten i hjemmet. Det er et godt valg for folk, der leder efter en plante, der hjælper med at rense luften indendørs.

  Ja, denne plante trives bedst et sted, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 25 grader. Dette er den ideelle temperatur for en sund vækst og blomstring af planten. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for ekstreme temperaturer.

 • For at holde planten sund er det vigtigt at fjerne visne blomster og visne blade regelmæssigt. Dette kan gøres ved blot at klippe blomsterstænglerne tilbage til lige over et bladskud. Beskær også lejlighedsvis nogle grene for at holde planten kompakt og godt formet.

  Giv planten regelmæssigt vand, sørg for at jorden altid er let fugtig, men undgå at planten står med rødderne i vand. Lad ikke pottemulden tørre helt ud mellem vandingerne.

  Planten trives bedst i en godt drænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Sørg for, at pottemulden forbliver tilstrækkeligt fugtig, men ikke for våd. Det anbefales at bruge en kvalitetspottemuld til stueplanter for optimal vækst og blomstring.

  Denne plante trives bedst i godt drænet pottemuld med organisk materiale. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke vandmættet. Brug eventuelt gødning til blomstrende planter for at fremme væksten.

  Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med lys, men undgå direkte sollys. Hold jorden fugtig ved at give regelmæssigt vand og sørg for en normal stuetemperatur. Giv planten plantenæring hver 2-3 uge i vækstperioden.

  For at rengøre planten kan du forsigtigt tørre bladene af med en blød klud eller en børste. Brug lunkent vand til at skylle eventuelt støv fra bladene. Hvis nødvendigt kan fastgroede støvpletter forsigtigt tørres af med en fugtig klud.

  Planten har brug for klart, indirekte lys for at trives godt. Placer planten i nærheden af et vindue mod øst eller vest for bedst vækst. Undgå direkte sollys for at undgå forbrænding af bladene.

  Pericallis (Cruentus Grp) Venezia F1 Blå trives bedst ved en gennemsnitlig stuetemperatur mellem 18-22°C. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og ekstremer i temperatur. En konstant og stabil temperatur vil fremme plantens vækst og blomstring.

  Stueplanter som Pericallis foretrækker en luftfugtighed mellem 50% og 70%. At spraye bladene regelmæssigt kan hjælpe med at øge luftfugtigheden. Sørg også for, at planten ikke står i nærheden af aircondition eller varme, da dette kan sænke luftfugtigheden.

  Denne plante trives bedst i en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. For sure eller for basiske jordarter kan hæmme plantens vækst og udvikling. Det anbefales at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den.

  De Perikallis har behov for regelmæssig gødning i vækstsæsonen for at opnå en sund vækst og blomstring. Brug en afbalanceret gødning til blomstrende planter og følg instruktionerne på emballagen for den korrekte dosering. Undgå overgødning for at forhindre skade på rødderne.

 • Beskrivelse

  Pericallis (Cruentus Grp) Venezia F1 Blue er en smuk blomstrende plante med lyseblå blomster. Planten har en kompakt vækst og er ideel til potter og bede. Blomsterne blomstrer overdådigt og giver en farverig udstråling i haven eller på altanen. Pericallis Venezia F1 Blue har en lang blomstringsperiode og kræver minimal vedligeholdelse. Det er et populært valg for elskere af farverige og blomstrende planter.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.