Beaucarnea recurvata 'Yellow Star'

Overig groene planten

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' er en speciel stueplante med et iøjnefaldende udseende. Denne plante har lange, slanke blade, der let krummer nedad og har en markant gul farve. Plantens stam er tyk og bulget, hvilket giver et smukt og eksotisk udseende. Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' er en ret let at passe plante, der trives godt på et lyst sted med regelmæssig vanding. Denne plante tilføjer et livligt og tropisk touch til enhver indretning.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' er en nem plante at vedligeholde. Den kræver lidt vand og kan overleve godt i tørre forhold. Det er en stærk plante, der kræver lidt pleje.

  Ja, planten har brug for meget lys for at trives godt. Placer den helst et sted med masser af indirekte sollys. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle sider får tilstrækkeligt med lys.

  Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' har brug for moderat vand. Lad jorden tørre let mellem vandinger. Generelt er det en god idé at vande en gang om ugen.

  Stueplanter som 'Beaucarnea recurvata 'Yellow Star'' foretrækker generelt indirekte lys og undgår direkte sollys. Det er derfor bedst at placere planten et sted med klart, filtreret lys. Skarp sol kan føre til forbrænding af bladene.

  Ja, Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' trives i varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18 og 24 grader Celsius. Placer planten på et solrigt sted i rummet for optimal vækst. Sørg for, at planten ikke udsættes for træk eller kulde.

  Planten blomstrer normalt i juni og juli måned, og blomstringen kan vare i flere uger.

  Ja, denne plante renser luften ved at absorbere skadelige stoffer og omdanne dem til oxygen. Det er et godt valg for at forbedre luftkvaliteten indendørs.

  Ja, Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' trives bedst ved temperaturer mellem 15 og 25 grader. Denne plante trives bedst ved en gennemsnitstemperatur.

 • Du kan beskære planten ved at fjerne de brune og døde blade og stilke. Trim om nødvendigt enderne af bladene for at bevare plantens form. Det er ikke nødvendigt at beskære planten regelmæssigt, kun når det er nødvendigt.

  Planten har brug for lidt vand og skal tørre godt mellem vandingerne. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men undgå at drukne den. Giv planten vand ved stuetemperatur og undgå, at der står vand på bladene for at forhindre rådne.

  De Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' trives godt i en godt drænet pottemuld. Vælg helst en speciel kaktus- eller sukkulentmix. Sørg for, at pottemulden ikke bliver for fugtig, for at undgå rodæd.

  Denne plante trives bedst i godt drænet pottemuld med en let sur til neutral pH-værdi. Sørg for, at pottemulden forbliver fugtig, men ikke for våd. En blanding af pottemuld og groft sand kan forbedre jordkvaliteten.

  Planten kræver lidt vand og bør godt tørre mellem vandingerne. Sæt planten på et solrigt sted med indirekte sollys. Omplant planten hvert par år til en lidt større potte.

  Det er vigtigt at støve bladene af planten regelmæssigt af med en fugtig klud for at fjerne støv og snavs. Du kan også skylle bladene under en lun bruser for at gøre dem rene. Undgå at bruge rengøringsmidler på bladene, da det kan beskadige planten.

  De Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' trives bedst i en lys placering og kan også tåle flere timers direkte sollys. Det er vigtigt at vende planten regelmæssigt, så alle sider bliver jævnt belyst. Vær dog opmærksom på, at planten ikke får for meget direkte sollys for at undgå bladforbrænding.

  Den optimale temperatur for denne stueplante er mellem 15 og 25 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for kold træk eller ekstreme temperatursvingninger. Placer heller ikke planten i direkte sollys, men på et sted med tilstrækkelig indirekte lys.

  Luftfugtigheden for stueplanter som denne er bedst omkring 50-60%. Det er vigtigt at sprøjte planten regelmæssigt for at holde luftfugtigheden i balance. Sørg også for, at planten ikke står i nærheden af aircondition eller opvarmning, da dette kan sænke luftfugtigheden.

  De Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' trives bedst i en let sur til neutral jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,5. Det er vigtigt at sikre, at jorden er veldrænet for at undgå rodældre. At kontrollere jordens pH-værdi regelmæssigt og justere den om nødvendigt kan bidrage til en sund vækst af planten.

  Indendørs planter har regelmæssigt behov for gødning i vækstsæsonen for at forblive sunde og trives godt. Brug en speciel gødning til indendørs planter, og følg instruktionerne på emballagen for korrekt dosering og hyppighed af gødskning. Overgødning kan føre til skader på rødderne og bladene på planten, så vær forsigtig med brugen af gødning.

 • Beskrivelse

  Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' er en speciel stueplante med et iøjnefaldende udseende. Denne plante har lange, slanke blade, der let krummer nedad og har en markant gul farve. Plantens stam er tyk og bulget, hvilket giver et smukt og eksotisk udseende. Beaucarnea recurvata 'Yellow Star' er en ret let at passe plante, der trives godt på et lyst sted med regelmæssig vanding. Denne plante tilføjer et livligt og tropisk touch til enhver indretning.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.