xBurrageara Stefan Isler

xBurrageara

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De xBurrageara Stefan Isler is een hybride orchidee met opvallende bloemen in verschillende tinten rood, oranje en geel. De bloemen hebben een aantrekkelijke vorm en zijn vaak groot van formaat. De plant heeft lange, slanke bladeren die een mooie aanvulling vormen op de bloemen. xBurrageara Stefan Isler is een gemakkelijk te verzorgen orchidee die goed gedijt in warme en vochtige omgevingen. Het is een populaire keuze voor liefhebbers van kleurrijke en exotische planten.

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • Ja, de xBurrageara Stefan Isler is relatief makkelijk in onderhoud. Zorg voor voldoende licht, regelmatig water geven en af en toe bemesten is voldoende om de plant gezond te houden. Het is belangrijk om de plant regelmatig te controleren op eventuele plagen en ziekten.

  Ja, de plant heeft veel licht nodig en gedijt het best op een plek met helder, indirect zonlicht. Te weinig licht kan leiden tot minder bloei en groei van de plant. Het is belangrijk om de plant regelmatig te draaien om gelijkmatige blootstelling aan licht te garanderen.

  De plant heeft ongeveer één keer per week water nodig. Zorg ervoor dat de grond tussen de gietbeurten door licht vochtig blijft. Te veel water kan leiden tot wortelrot.

  Deze plant houdt niet van direct zonlicht, maar verdraagt wel wat lichtere plekken. Het beste is om de plant op een plek te zetten waar hij indirect zonlicht ontvangt. te veel zon kan namelijk de bladeren beschadigen.

  Ja, de plant houdt van warmte en gedijt het beste bij temperaturen tussen de 20 en 25 graden Celsius. Het is belangrijk om de plant op een warme plek te zetten, maar vermijd direct zonlicht. Het regelmatig besproeien en zorgen voor een hoge luchtvochtigheid helpt ook bij een gezonde groei.

  De plant bloeit meestal in de maanden april tot en met juni en de bloeiperiode duurt ongeveer 4 tot 6 weken.

  Ja, kamerplanten staan bekend om hun luchtzuiverende eigenschappen. Het is dus zeer waarschijnlijk dat jouw plant ook de lucht in huis zuivert. Dit kan bijdragen aan een gezondere leefomgeving.

  Ja, deze plant groeit bij voorkeur op een plek waar de temperatuur tussen de 15 en 25 graden ligt. Het is belangrijk om een constante temperatuur te behouden voor optimale groei en bloei. Zorg voor een niet te koude of te warme omgeving voor deze plant.

 • Het is aan te raden om de plant regelmatig te snoeien om de groei te bevorderen en de vorm te behouden. Verwijder dode of beschadigde bladeren en takken om de gezondheid van de plant te bevorderen. Snoei bij voorkeur in het voorjaar of de zomer.

  De xBurrageara Stefan Isler heeft regelmatig water nodig, vooral in de lente en zomer wanneer de plant actief groeit. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar niet drassig. In de herfst en winter kan de plant met iets minder water toe.

  Deze plant gedijt het beste in een potgrond mix die goed draineert en vocht vasthoudt. Zorg ervoor dat de potgrond niet te nat wordt, om wortelrot te voorkomen. Geef de plant regelmatig water, maar laat de grond tussen gietbeurten goed opdrogen.

  De plant gedijt het beste in goed doorlatende potgrond met een licht zure tot neutrale pH-waarde. Het is belangrijk dat de bodem vochtig gehouden wordt, maar niet te nat, om wortelrot te voorkomen. Een luchtige en voedzame bodem zal bijdragen aan een gezonde groei van de plant.

  De plant heeft regelmatig water nodig, maar vermijd dat de wortels te lang nat blijven. Plaats de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Geef eens in de paar weken voeding voor bloeiende kamerplanten.

  De plant kan worden schoongemaakt door de bladeren af te stoffen met een zachte doek of door ze voorzichtig af te spoelen onder lauw water. Vermijd hierbij het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Het regelmatig schoonmaken van de bladeren helpt de plant gezond te houden.

  Deze plant heeft veel licht nodig, maar vermijd direct zonlicht om bladverbranding te voorkomen. Plaats de plant bij een raam op het oosten of westen voor de beste groei. Een te donkere plek kan leiden tot een gebrek aan bloei.

  xBurrageara Stefan Isler gedijt het beste bij kamertemperatuur tussen de 18 en 24 graden Celsius. Het is belangrijk om de plant uit de buurt van tocht en temperatuurschommelingen te houden om gezond te blijven. Te hoge of te lage temperaturen kunnen stress veroorzaken en de groei van de plant belemmeren.

  Kamerplanten hebben over het algemeen een hoge luchtvochtigheid nodig om goed te gedijen. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid tussen de 60-70% ligt door regelmatig te sproeien of een luchtbevochtiger te gebruiken. Een te lage luchtvochtigheid kan leiden tot droge bladeren en groeiproblemen.

  De beste zuurgraad van de bodem voor Kamerplanten ligt tussen 6 en 7 op de pH-schaal. Een neutrale pH-waarde zorgt voor een goede opname van voedingsstoffen door de plant. Het regelmatig testen en aanpassen van de bodem is belangrijk voor een gezonde groei van de plant.

  Kamerplanten hebben regelmatig bemesting nodig om gezond te blijven. Gebruik een evenwichtige meststof speciaal voor kamerplanten en volg de aanwijzingen op de verpakking. Bemest de plant tijdens het groeiseizoen, meestal van lente tot herfst.

 • Omschrijving

  De xBurrageara Stefan Isler is een hybride orchidee met opvallende bloemen in verschillende tinten rood, oranje en geel. De bloemen hebben een aantrekkelijke vorm en zijn vaak groot van formaat. De plant heeft lange, slanke bladeren die een mooie aanvulling vormen op de bloemen. xBurrageara Stefan Isler is een gemakkelijk te verzorgen orchidee die goed gedijt in warme en vochtige omgevingen. Het is een populaire keuze voor liefhebbers van kleurrijke en exotische planten.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.