Kalanchoe blossfeldiana 'Yellow Josefine'

Kalanchoe enkel

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Kalanchoe blossfeldiana 'Yellow Josefine' er en saftig plante med tykke, kødfulde blade og iøjnefaldende gule blomster. Denne plante er kendt for sin langvarige blomstring og er et populært valg som stueplante. Det er en let plante at passe på, der kræver lidt vand og vedligeholdelse. Varianten 'Yellow Josefine' har en lys gul blomsterfarve, der smukt kontrasterer med det grønne blad. Denne plante tilføjer en glad og farverig touch til ethvert interiør.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Kalanchoe blomstrer længe og kræver lidt vand. Det er en stærk plante, der trives godt i en lys placering og kan gødes regelmæssigt. Det er en ideel stueplante for folk med begrænset erfaring i plantepasning.

  Ja, denne plante har brug for meget lys for at vokse og blomstre ordentligt. Placer den helst et sted med masser af indirekte sollys. Undgå direkte sollys for at forhindre forbrænding af bladene.

  Planten skal have vand en gang om ugen, men sørg for, at jorden mellem vandingerne får lov til at tørre godt ud. Vand planten helst nedefra i potten. Overvanding kan føre til rodødelæggelse.

  Planten trives bedst på et lyst sted, men undgå direkte sollys. Det er bedst at placere planten et sted, hvor sollyset er filtreret. For meget sollys kan forårsage skade på bladene.

  Ja, denne plante kan lide varme og trives godt ved temperaturer mellem 18 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at placere planten et varmt og solrigt sted, men undgå direkte sollys om eftermiddagen. Sørg også for, at planten er beskyttet mod træk og kulde.

  Kalanchoe blossfeldiana 'Yellow Josefine' blomstrer normalt i månederne marts til maj. Blomstringen kan vare ca. fire til seks uger.

  Ja, Kalanchoe planten er kendt for deres luftrensende egenskaber. Det kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten indendørs ved at absorbere skadelige stoffer og frigive ilt. Det er et godt valg til indendørs brug for at holde luften frisk og sund.

  Ja, husplanter som dig trives godt på et sted, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at undgå at udsætte dig for ekstreme temperaturer uden for dette interval. Sørg for, at du står et varmt og solrigt sted, men undgå direkte sollys for at undgå skade på dine blade.

 • Du kan nemt fjerne de visnede blomster og stængler selv. Dette vil sikre, at planten bliver ved med at blomstre længere. Beskær planten om nødvendigt om foråret for at bevare formen og størrelsen.

  Giv planten regelmæssigt vand, men undgå at jorden bliver for fugtig. Lad det øverste lag jord tørre ud mellem vandingerne. Om vinteren har planten mindre behov for vand end om sommeren.

  Kalanchoe blossfeldiana 'Yellow Josefine' trives bedst i veldrænet og frugtbar pottemuld. Det er vigtigt, at pottemulden indeholder tilstrækkelige næringsstoffer, og at overskydende vand nemt kan drænes væk for at forhindre rodrot. Regelmæssig gødskning af pottemulden vil fremme plantens sundhed og blomstring.

  Krukkeplanten 'Yellow Josefine' trives bedst i veldrænet og nærende pottemuld. Sørg for, at jorden ikke forbliver for våd for at undgå rodrot. Omplant planten hvert par år for at bevare jordkvaliteten.

  Planten kræver en lys placering og bør ikke placeres i direkte sollys. Vand bør kun gives, når jorden føles tør, og planten trives bedst ved stuetemperatur. At gøde planten lejlighedsvis i vækstsæsonen vil hjælpe den med at forblive sund.

  Bladene på denne indeplante kan opsamle støv, så det kan hjælpe med at holde planten ren ved lejlighedsvis at tørre den af med en fugtig klud. Undgå brug af aggressive rengøringsmidler, da disse kan beskadige bladene. Kontroller regelmæssigt for eventuelle skadedyr eller sygdomme og fjern dem om nødvendigt.

  Kalanchoe blossfeldiana 'Yellow Josefine' har brug for meget lys, helst i form af indirekte sollys. Placer planten tæt på et vindue mod øst eller vest for den bedste vækst. Undgå direkte sollys for at undgå bladforbrænding.

  Den optimale temperatur for denne plante ligger mellem 15 og 25 grader Celsius. Sørg for, at planten er beskyttet mod træk og ekstreme temperatursvingninger. En konstant stuetemperatur er mest egnet for en sund vækst.

  Luftfugtigheden for stueplanter som disse forbliver bedst mellem 40% og 60%. En for høj luftfugtighed kan føre til skimmelsvamp, og en for lav luftfugtighed kan tørre planten ud. Det er derfor vigtigt at holde øje med luftfugtigheden i hjemmet og om nødvendigt justere den med en luftfugter.

  Indendørs planter, herunder Kalanchoe, trives bedst i en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at regelmæssigt kontrollere jordens surhedsgrad for at sikre optimal vækst og blomstring. Tilføj om nødvendigt kalk for at øge pH-værdien eller svovl for at sænke pH-værdien.

  Indendørsplanter som denne har brug for næring for at forblive sunde. Brug en speciel gødning til blomstrende planter, og fodr planten i vækstperioden (normalt forår og sommer) i henhold til instruktionerne på emballagen. Undgå overgødskning, da dette kan skade planten.

 • Beskrivelse

  Kalanchoe blossfeldiana 'Yellow Josefine' er en saftig plante med tykke, kødfulde blade og iøjnefaldende gule blomster. Denne plante er kendt for sin langvarige blomstring og er et populært valg som stueplante. Det er en let plante at passe på, der kræver lidt vand og vedligeholdelse. Varianten 'Yellow Josefine' har en lys gul blomsterfarve, der smukt kontrasterer med det grønne blad. Denne plante tilføjer en glad og farverig touch til ethvert interiør.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.