Bidens GGG Summerlovers Shooting Star

Bidens

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Bidens GGG Summerlovers Shooting Star er en farverig plante med gule og orange blomster, der ligner små stjerner. Planten har en kompakt vækst og trives godt i hængekurve eller blomsterkasser. Plantens blade er fint og grønt, hvilket gør det til en smuk tilføjelse til blomsterne. Bidens GGG Summerlovers Shooting Star tiltrækker sommerfugle og bier, hvilket gør det til en smuk tilføjelse til en blomsterhave. Denne plante blomstrer rigeligt i løbet af sommermånederne og kan trives godt på solrige til halvskyggede steder.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Bidens GGG Summerlovers Shooting Star er en årlig plante og mister sine blade om vinteren. Denne plante er derfor ikke stedsegrøn.

  Denne plante er hårdfør ned til omkring -5 grader Celsius. Det er vigtigt at beskytte planten godt under streng frost. Sørg for et beskyttet og tørt sted om vinteren.

  Ja, planten er let at vedligeholde og kræver minimal vanding og pleje. Det er en stærk plante, der trives godt i solrig og veldrænet jord. Det er en ideel plante til haven.

  Denne plante har brug for ca. 20-30 centimeter plads for at vokse og udvikle sig ordentligt i haven. Sørg for, at der er tilstrækkelig plads mellem andre planter, så de ikke vokser for tæt på hinanden. Det er også vigtigt at give tilstrækkelig plads til lys og luftcirkulation omkring planten.

  "Bidens GGG Summerlovers Shooting Star" vokser bedst i fuld sol og vil trives mindre godt i skyggen. Det anbefales at placere planten på et solrigt sted for optimal vækst og blomstring. I skyggen kan planten producere færre blomster og muligvis se mindre sund ud.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, især i varme perioder. Sørg for, at jorden altid er fugtig, men ikke gennemblødt. Tjek jævnligt jordens fugtighed og tilpas vandingen efter behov.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af de nektarrige blomster. Det er en perfekt tilføjelse til haven for at tiltrække disse vigtige bestøvere.

  Planten "Bidens GGG Summerlovers Shooting Star" tiltrækker bier og sommerfugle, der hjælper med bestøvning og bidrager til bevarelsen af biodiversitet i haven. Derudover har planten en rig blomstring, hvilket skaber en farverig og livlig atmosfære, der bidrager til et varieret økosystem. Endelig kan planten sammen med andre blomster og planter skabe et varieret og sundt miljø for forskellige typer af insekter og dyr.

  Denne plante blomstrer fra juni til september, og blomstringsperioden kan vare op til 4 måneder. Planten er kendt for sin overdådige og langvarige blomstring i løbet af sommermånederne.

  Denne plante tåler godt fuld sol. Det anbefales at placere planten et solrigt sted. Sørg for tilstrækkeligt med vand ved varmt vejr.

  Nej, planten Bidens GGG Summerlovers Shooting Star er ikke spiselig. Det anbefales ikke at indtage denne plante, da den kan være giftig. Det er bedst at kun spise planter, hvor det er kendt, at de er spiselige.

  Ja, bidens GGG Summerlovers Shooting Star har en lyddæmpende effekt i haven ved at absorbere lydbølger med sine blade. Dette kan hjælpe med at reducere omgivende lyde som trafik eller naboer. Det er dog ikke en fuldstændig lydisolering, men det kan helt sikkert bidrage til et mere roligt miljø.

 • Du kan beskære planten regelmæssigt for at bevare formen og fremme væksten af flere blomster. Fjern døde blomster og grene for at holde planten sund. Beskær om foråret og efter blomstringsperioden om sommeren.

  Planten har brug for regelmæssig vand, især i tørre perioder. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Giv vand ved plantens basis og undgå vand på bladene.

  Denne plante trives bedst i veldrænet pottemuld med en neutral pH-værdi. Sørg for regelmæssig vanding og gødning i vækstsæsonen. Vælg en potte størrelse der passer til plantens størrelse og placér den på et solrigt sted.

  Jordkvaliteten for havplanter er vigtig, de vokser bedst i godt drænet jord, der er rig på næringsstoffer. Sørg for, at jorden ikke er for sur eller for basisk, og at der er nok organisk materiale til stede for en sund vækst. Hold jorden fugtig, men ikke for våd, for en optimal udvikling af planten.

  Bidens GGG Summerlovers Shooting Star trives bedst på et solrigt sted i haven. Sørg for veldrænet jord og undgå for våde områder. Denne plante er ideel til blomsterkasser, hængekurve og bede.

  Sørg for vinterbeskyttelse ved at dække planten med halm eller blade. Planter kan også flyttes til et beskyttet sted eller plantes i en potte og bringes indenfor i de koldeste måneder. Giv planten regelmæssigt vand, også om vinteren, for at undgå udtørring.

  Planten kræver lidt vedligeholdelse og trives godt i direkte sollys. Det er vigtigt at vande regelmæssigt, men sørg for at jorden kan tørre godt mellem vanding. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  Denne plante har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen med en afbalanceret gødning til blomstrende planter. Brug ikke for stærke gødninger for at undgå overgødning. Det er vigtigt at fodre planten i henhold til instruktionerne på gødningens emballage.

  Mulch holder på fugt i jorden og undertrykker ukrudt, hvilket giver planten mulighed for at vokse sundt. Det beskytter rødderne mod ekstreme temperaturer og forbedrer jordstrukturen. Brug organisk materiale som blade, halm eller træflis som mulch for optimal vækst af planten.

  Den ideelle jordens surhedsgrad for denne plante er let sur til neutral, med en pH-værdi mellem 6 og 7. En godt drænet jord med tilstrækkeligt organisk materiale anbefales til optimal vækst og blomstring. Det er vigtigt at regelmæssigt kontrollere jordens surhedsgrad og justere den om nødvendigt.

  Denne plante er følsom over for angreb fra forskellige typer insekter, såsom bladlus og trips. Tjek regelmæssigt bladene for eventuelle skadedyr og brug om nødvendigt et biologisk bekæmpelsesmiddel. Undgå at jorden bliver for fugtig for at undgå skimmelvækst.

 • Beskrivelse

  Bidens GGG Summerlovers Shooting Star er en farverig plante med gule og orange blomster, der ligner små stjerner. Planten har en kompakt vækst og trives godt i hængekurve eller blomsterkasser. Plantens blade er fint og grønt, hvilket gør det til en smuk tilføjelse til blomsterne. Bidens GGG Summerlovers Shooting Star tiltrækker sommerfugle og bier, hvilket gør det til en smuk tilføjelse til en blomsterhave. Denne plante blomstrer rigeligt i løbet af sommermånederne og kan trives godt på solrige til halvskyggede steder.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.