Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose

Sutera

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose is een hangende plant met delicate, roze bloemen die een prachtige toevoeging vormen aan elke tuin of balkon. Deze plant heeft een sterke groei en bloeit rijkelijk gedurende het hele zomerseizoen. De Copa Rose staat bekend om zijn lange bloeiperiode en is zeer geliefd bij vlinders en bijen. Deze Sutera is gemakkelijk te verzorgen en vereist geen speciale behandeling. Geniet de hele zomer van de overvloedige bloemenpracht van de Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose.

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • Nee, de plant is niet groenblijvend, het verliest zijn bladeren in de herfst en winter. Het is een eenjarige plant die over het algemeen in de lente en zomer bloeit.

  Deze tuinplant is winterhard tot ongeveer -5 graden Celsius. Het is aan te raden om de plant tijdens koude winters te beschermen met bijvoorbeeld een laag mulch. In het voorjaar zal de plant weer uitlopen en zich herstellen.

  De plant Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose is makkelijk in onderhoud en vereist weinig speciale zorg. Het is een sterke tuinplant die goed gedijt in de meeste tuinomstandigheden. Het is belangrijk om regelmatig water te geven en de plant af en toe te bemesten voor optimale groei.

  De Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose heeft ongeveer 30 cm ruimte nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Zorg ervoor dat de plant voldoende licht en water krijgt en houd rekening met de groei van de plant. Het is belangrijk om de plant regelmatig te snoeien om ervoor te zorgen dat hij gezond blijft.

  De plant groeit het beste in de volle zon tot lichte schaduw. Het is belangrijk dat de plant voldoende zonlicht krijgt om goed te kunnen groeien en bloeien. In de schaduw zal de groei van de plant waarschijnlijk minder snel zijn en zullen er minder bloemen verschijnen.

  Deze plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Het is aan te raden om de grond licht vochtig te houden, maar niet drassig. Controleer regelmatig of de grond droog aanvoelt voordat je opnieuw water geeft.

  Ja, deze plant is vlinder- en bijenlokkend vanwege de aantrekkelijke bloemen en nectar die ze produceren. Het is een goede keuze voor tuinen die helpen bij het aantrekken van bestuivers zoals bijen en vlinders. Planten die bestuivers aantrekken zijn belangrijk voor een gezonde biodiversiteit in de tuin.

  Ja, planten in de tuin dragen bij aan biodiversiteit door het aantrekken van insecten en vogels. Het is belangrijk om verschillende soorten planten te hebben om een gezonde en diverse tuin te creëren. Deze plant kan hieraan bijdragen.

  Deze plant bloeit van mei tot aan de eerste vorst in het najaar. De bloeiperiode duurt ongeveer 4-5 maanden lang.

  Ja, Tuinplanten zoals de Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose kunnen over het algemeen goed tegen de volle zon. Het is belangrijk om de plant voldoende water te geven tijdens warme periodes. Een zonnige standplaats zal de bloei bevorderen.

  Nee, de plant "Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose" is niet eetbaar. Het is een tuinplant die voornamelijk wordt gekweekt vanwege zijn decoratieve bloemen. Het consumeren van de plant kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

  De Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose heeft geen geluidsdempende eigenschappen. Deze tuinplant wordt voornamelijk gekweekt vanwege zijn prachtige bloemen en is niet specifiek ontwikkeld voor geluidsabsorptie. Het is dus niet geschikt om als geluidsdemper te gebruiken.

 • Je kunt de plant na de bloei licht terugsnoeien om de vorm en groei te behouden. Verwijder dode of zieke takken regelmatig om de gezondheid van de plant te bevorderen. Snoei in het voorjaar eventueel wat dieper om de plant te verjongen.

  Deze plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens warme zomerdagen. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden, maar niet te laten verdrinken. Zorg er ook voor dat het water goed weg kan lopen, zodat de wortels niet te lang nat blijven.

  Deze plant gedijt het beste in goed doorlatende potgrond, vermengd met wat zand voor extra drainage. Zorg ervoor dat de potgrond licht vochtig blijft, maar niet te nat. Gebruik bij het verpotten van de plant een pot met voldoende drainagegaten om wortelrot te voorkomen.

  Deze plant gedijt het best in goed doorlatende, vochtige grond met een neutrale zuurgraad. Het is belangrijk dat de bodem rijk is aan organisch materiaal en voldoende voedingsstoffen bevat. Zorg ervoor dat de bodem niet te nat is, om wortelrot te voorkomen.

  Deze plant gedijt het beste op een zonnige plek in vochtige, goed doorlatende grond. Zorg ervoor dat de plant voldoende licht en lucht krijgt en bescherm hem tegen harde wind en vorst. Deze tuinplant kan zowel in de volle grond als in een pot op het terras geplaatst worden.

  Deze plant heeft bescherming nodig tijdens de wintermaanden, vooral in koudere klimaten. Je kunt de plant beschermen door de wortels te bedekken met mulch of door de plant naar een beschutte locatie te verplaatsen. Zorg ervoor dat de plant voldoende water krijgt voordat de vorst begint.

  Deze plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens warme periodes. Verwijder regelmatig uitgebloeide bloemen om de bloeiperiode te verlengen. Zorg voor een zonnige of halfschaduwrijke standplaats.

  Voor tuinplanten zoals deze is het belangrijk om te bemesten tijdens het groeiseizoen, vanaf het voorjaar tot de herfst. Gebruik een algemene meststof die specifiek is samengesteld voor bloeiende planten om de groei en bloei te optimaliseren. Volg de instructies op de verpakking voor de juiste dosering en frequentie van bemesting.

  Mulchen helpt de grond vochtig te houden en onkruidgroei te verminderen. Gebruik organisch materiaal zoals boomschors of compost als mulch. Breng een laag mulch van ongeveer 5-7 cm aan rond de plant, maar houd de mulch weg van de stengels om verstikking te voorkomen.

  De plant gedijt het beste in een grond met een neutrale tot licht zure pH-waarde. Het is belangrijk om regelmatig de zuurgraad van de bodem te controleren en indien nodig bij te sturen met speciale meststoffen. Een optimale pH-waarde bevordert de gezonde groei en bloei van de plant.

  Om ongedierte op de plant te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig de bladeren en stengels te controleren op tekenen van infecties. Bij een plaag kunt u gebruik maken van natuurlijke bestrijdingsmiddelen zoals neemolie of insecticidale zeep. Daarnaast kan het helpen om de plant regelmatig te bemesten en te voorzien van voldoende water.

 • Omschrijving

  De Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose is een hangende plant met delicate, roze bloemen die een prachtige toevoeging vormen aan elke tuin of balkon. Deze plant heeft een sterke groei en bloeit rijkelijk gedurende het hele zomerseizoen. De Copa Rose staat bekend om zijn lange bloeiperiode en is zeer geliefd bij vlinders en bijen. Deze Sutera is gemakkelijk te verzorgen en vereist geen speciale behandeling. Geniet de hele zomer van de overvloedige bloemenpracht van de Sutera cordata GGG Summerlovers Copa Rose.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.