Anthurium (Andreanum Grp) Maxima Elegancia

Anthurium

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Anthurium Maxima Elegancia er en smuk stueplante med markante røde blomster i form af hjerter. Det er en af de største og mest elegante variationer inden for Anthurium-familien. De skinnende grønne blade giver en smuk kontrast til de klare blomster. Denne plante blomstrer længe og kræver minimal pleje. Anthurium Maxima Elegancia er en ægte blikfang i enhver indretning.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, planten er generelt nem at vedligeholde og kræver lidt speciel pleje. Sørg for, at den får tilstrækkeligt med indirekte lys, og giv den regelmæssigt vand uden at lade rødderne stå i vand. Det er også vigtigt at sprøjte bladene regelmæssigt for at opretholde luftfugtigheden.

  Ja, Anthurium (Andreanum Grp) Maxima Elegancia har brug for masser af lys for at trives godt. Placér planten et sted med klart, indirekte lys for optimal vækst. Undgå at udsætte den for skarpe solstråler.

  Anthuriumen har brug for vand cirka en gang om ugen. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Lad det øverste lag af jorden tørre mellem vandingerne.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys og foretrækker at stå et lyst sted uden skarpe solstråler. For meget sol kan beskadige bladene. Et sted med indirekte lys er ideelt til denne stueplante.

  Ja, denne plante kan lide varme og trives godt ved temperaturer mellem 20 og 25 grader Celsius. Det er derfor vigtigt at placere planten på et varmt og lyst sted i hjemmet. Sørg også for, at planten beskyttes mod træk og pludselige temperatursvingninger.

  Anthurium (Andreanum Grp) Maxima Elegancia blomstrer i løbet af foråret og sommermånederne og kan blomstre i op til 3 måneder. Den præcise blomstringsperiode kan variere afhængigt af de specifikke forhold og pleje af planten. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt med tilstrækkeligt vand og næringsstoffer for at fremme en langvarig blomstring.

  Ja, Anthurium (Andreanum Grp) Maxima Elegancia er kendt for sine luftrensende egenskaber. Det er en plante, der kan filtrere skadelige stoffer som benzol og formaldehyd fra luften. Dette gør den til et fremragende valg til hjemmet eller kontoret.

  Ja, denne plante trives bedst på et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt, at temperaturen er stabil og ikke svinger for meget. En konstant temperatur vil hjælpe planten med at forblive sund og vokse godt.

 • Det er ikke nødvendigt at beskære Anthurium regelmæssigt, men du kan forsigtigt klippe døde eller beskadigede blade væk med en skarp saks. Sørg for, at saksen er ren for at undgå infektioner. Beskær ikke planten for hårdt, da dette kan hæmme væksten og blomstringen.

  Denne plante skal have regelmæssigt vand, men undgå at rødderne står i vand. Lad jorden tørre let mellem to vandinger. Brug lunkent vand ved stuetemperatur.

  Anthurium (Andreanum Grp) Maxima Elegancia har brug for let jord, der kan holde godt på fugtigheden. En blanding af jord med bark eller perlit kan være passende. Sørg for, at jorden dræner godt for at undgå rododling.

  Anthurium (Andreanum Grp) Maxima Elegancia trives bedst i en godt drænet pottemuld, der er rig på organisk materiale. Sørg for, at jorden ikke er for våd for at undgå rodrot. En let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5 er ideel for denne plante.

  Denne plante har brug for en lys placering, men direkte sollys bør undgås. Hold jorden fugtig og vand regelmæssigt, men undgå at planten står med rødderne i vand. Giv planten lejlighedsvis gødning for en sund vækst.

  Bladene på denne plante kan regelmæssigt tørres af med en fugtig klud for at fjerne støv. Fjern også eventuelle visne blade for at holde planten sund. Det er vigtigt ikke at overvande planten for at undgå skimmelvækst.

  Denne plante har brug for klart, indirekte lys for at trives godt. Placer den ikke i direkte sollys, da det kan forbrænde bladene. Placer den f.eks. i nærheden af et vindue mod øst eller vest for tilstrækkeligt lys.

  Den ideelle temperatur for denne plante er mellem 18-22°C. Sørg for, at planten er beskyttet mod pludselige temperatursvingninger og træk. Hold derfor planten væk fra varmekilder og aircondition.

  Luftfugtigheden skal være høj for de bedste vækstbetingelser. Det anbefales at sprøjte regelmæssigt eller bruge en luftfugter. Placér ikke planten i nærheden af aircondition eller opvarmning for at undgå udtørring.

  Stueplanter som "Anthurium (Andreanum Grp) Maxima Elegancia" foretrækker en let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere jordens surhedsgrad og justere den med passende gødning eller jordforbedringsmidler efter behov. En god surhedsgrad sikrer en sund vækst og blomstring af planten.

  Det er vigtigt at gøde Anthurium regelmæssigt i vækstsæsonen. Brug en speciel gødning til grønne planter og følg instruktionerne på emballagen. Overgødning kan forårsage skade på planten, så vær forsigtig med mængden af gødning, der gives.

 • Beskrivelse

  Anthurium Maxima Elegancia er en smuk stueplante med markante røde blomster i form af hjerter. Det er en af de største og mest elegante variationer inden for Anthurium-familien. De skinnende grønne blade giver en smuk kontrast til de klare blomster. Denne plante blomstrer længe og kræver minimal pleje. Anthurium Maxima Elegancia er en ægte blikfang i enhver indretning.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.