Kalanchoe blossfeldiana gevuld Rosalina Don Domingo

Kalanchoe gevuld

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Kalanchoe blossfeldiana fyldt Rosalina Don Domingo er en smuk og farverig plante med fyldte lyserøde blomster. Denne plante har en kompakt vækst og knaldgrønne blade, der kontrasterer smukt med de lyserøde blomster. Blomsterne har dobbelte lag af blomsterblade, hvilket giver dem et fyldigt udseende. Kalanchoe blossfeldiana er en let at passe plante, der trives godt på en solrig og veldrænet placering. Denne plante er ideel til indendørs brug, som borddekoration eller som gave til en særlig lejlighed.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Kalanchoe er generelt nem at passe. Sørg for tilstrækkeligt lys, moderat vanding og regelmæssig gødskning for en sund vækst. Det er vigtigt at undgå at overvande planten for at undgå rodødelæggelse.

  Ja, planten har brug for masser af lys og bør helst placeres et solrigt sted. Sørg for, at planten får mindst 6 timers direkte sollys om dagen for optimal vækst og blomstring. Hvis planten ikke får tilstrækkeligt lys, kan blomsterne visne, og bladene kan ændre farve.

  Kalanchoe har brug for moderat vand og bør vandes cirka en gang om ugen. Sørg for, at jorden tørrer ud mellem to vandinger for at undgå rodrot. Overvanding kan være skadeligt for planten.

  Kalanchoe elsker masser af lys, men undgå direkte sollys i sommermånederne. Placer planten et sted med klart, indirekte lys for bedste vækst og blomstring. For meget sollys kan brænde bladene.

  Ja, Kalanchoe blossfeldiana trives i varme og trives godt ved temperaturer mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kulde for at fremme optimal vækst. Sørg for, at planten står et solrigt sted for at få tilstrækkelig varme og lys.

  Kalanchoe blossfeldiana fyldt Rosalina Don Domingo blomstrer normalt fra slutningen af vinteren til starten af foråret. Blomstringen kan vare ca. 6 til 8 uger.

  Ja, Kalanchoe-planter er kendt for deres luftrensende egenskaber. De hjælper med at forbedre luftkvaliteten indendørs ved at absorbere skadelige stoffer og omdanne dem til ilt. Det er derfor et godt valg til inde i huset.

  Denne plante trives bedst på et sted med en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at opretholde en stabil temperatur for at fremme optimal vækst. Placer ikke planten et sted, hvor temperaturen kan falde under 15 grader Celsius.

 • Beskær regelmæssigt visne blomster og stængler for at holde planten sund. Beskær planten om foråret for at stimulere væksten og bevare en smuk form. Brug en skarp beskæresaks for at undgå beskadigelser.

  Vand planten regelmæssigt, men sørg for, at jorden ikke bliver for våd. Lad det øverste lag af jorden tørre mellem vanding. Brug lunkent vand ved stuetemperatur til vanding af planten.

  Jorden til denne plante skal være godt drænende og let syrlig. Det er vigtigt at holde jorden regelmæssigt fugtig, men undgå at rødderne står i vand.

  Jorden til stueplanter som denne Kalanchoe skal være godt drænet og ikke for vådt. En blanding af pottemuld og groft sand kan hjælpe med at holde rødderne sunde. Sørg for, at planten står i en potte med drænhuller, så overskydende vand kan drænes væk.

  Planten har brug for jævnligt vand, men sørg for, at jorden ikke bliver alt for våd. Placer planten et lyst sted, men ikke i direkte sollys. Gød planten fra tid til anden for at fremme blomstringen.

  For at rengøre planten kan du forsigtigt tørre støvet af med en blød fugtig klud. Husk at regelmæssigt kontrollere bladene for eventuelle lus eller spindemider. Hvis der findes skadedyr, kan du behandle dem med et egnet bekæmpelsesmiddel.

  Stueplanter som Kalanchoe har brug for masser af lys, helst indirekte sollys. Placer planten et sted, hvor den får mindst 6 timer om dagen. Undgå for kraftige solstråler, da de kan forbrænde bladene.

  Den ideelle rumtemperatur for denne plante er mellem 18-24 ° C. Sørg for, at planten ikke udsættes for træk eller ekstreme temperatursvingninger. Om vinteren kan temperaturen være lidt lavere, men undgå kold træk.

  Luftfugtigheden for indendørs planter som denne er bedst i et gennemsnitligt til højt fugtighedsniveau på omkring 50-60%. Sørg for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde eller aircondition, da dette kan reducere luftfugtigheden. Sprøjt planten regelmæssigt med vand for at øge luftfugtigheden.

  Den ideelle jord surhedsgrad for Kalanchoe blossfeldiana fyldt Rosalina Don Domingo ligger mellem pH-værdierne 6 og 7. En neutral til let sur jord er mest egnet til optimal vækst og blomstring af denne stueplante. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den med passende gødning.

  Kalanchoe har brug for få næringsstoffer for at vokse og blomstre. Gød planten derfor moderat, cirka en gang om måneden i løbet af forår og sommer. Brug en flydende gødning til blomstrende stueplanter til dette formål.

 • Beskrivelse

  Kalanchoe blossfeldiana fyldt Rosalina Don Domingo er en smuk og farverig plante med fyldte lyserøde blomster. Denne plante har en kompakt vækst og knaldgrønne blade, der kontrasterer smukt med de lyserøde blomster. Blomsterne har dobbelte lag af blomsterblade, hvilket giver dem et fyldigt udseende. Kalanchoe blossfeldiana er en let at passe plante, der trives godt på en solrig og veldrænet placering. Denne plante er ideel til indendørs brug, som borddekoration eller som gave til en særlig lejlighed.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.