Diascia Flying Colors Roccoco

Diascia

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Diascia Flying Colors Roccoco er en smuk og farverig flerårig plante med blomster i en livlig lyserød-koralkolor. Planten har en kompakt vækstform og blomstrer længe fra forår til efterår. Bladene på Diascia er grønne og smalle i form, hvilket får blomsterne til at komme til deres ret. Denne plante tiltrækker bier og sommerfugle og er ideel til brug i bede, stenbede eller hængende kurve. Det er en nem at passe plante, der trives godt i solen eller halvskyggen.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Nej, Diascia Flying Colors Roccoco er ikke stedsegrøn. Det er en blomstrende plante, der normalt blomstrer om foråret og sommeren og ofte visner om vinteren. Så du kan nyde de farverige blomster under blomstringsperioden.

  Planten er ikke vinterhårdfør og kan ikke overleve udenfor om vinteren. Det anbefales at bringe planten indendørs under koldere perioder for at undgå frostskader. I forår og sommer kan planten igen sættes udenfor.

  Ja, Diascia Flying Colors Roccoco er en let vedligeholdende plante. Den kræver lidt vand og næring og trives godt i fuld sol eller halvskygge. Ideel til haven eller altanen.

  Planten har brug for cirka 20 til 30 centimeter plads for at kunne vokse ordentligt. Sørg for tilstrækkelig afstand mellem planterne for optimal luftcirkulation. Plant dem med en afstand på cirka 20 til 30 centimeter fra hinanden.

  De Diascia Flying Colors Roccoco trives bedst i fuld sol eller halvskygge. I skyggen kan væksten hæmmes, og de blomstrer mindre rigeligt. Det anbefales derfor ikke at placere planten i fuld skygge.

  De haveplanter har generelt brug for vand hver uge, især i tørre perioder. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Tjek regelmæssigt jordfugtigheden, før du vander.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af de klare farver og den søde nektar, de producerer. Det er en favoritplante for disse insekter i haven på grund af de rigelige blomster. Det er et smukt tilføjelse til enhver have, der ønsker at tiltrække bier og sommerfugle.

  Ja, denne plante er god for biodiversiteten, fordi den tiltrækker bier og andre bestøvere med dens nektarrige blomster. Derudover giver den variation i haven og tiltrækker forskellige insekter. Det er en værdifuld tilføjelse til en varieret og sund have.

  Denne plante blomstrer normalt fra maj til og med september og har en lang blomstringsperiode på cirka 4 til 5 måneder.

  Ja, denne plante kan godt tåle fuld sol og er velegnet til placering i en solrig have. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt med vand i varme perioder.

  Nej, denne plante er ikke spiselig. Det er en dekorativ haveplante beregnet til haven eller blomsterkasser. Spis ikke planter, der ikke er specifikt dyrket til forbrug.

  Ja, planten har visse lyddæmpende egenskaber. Planter kan absorbere lyd og hjælpe med at reducere omgivende støj. Dette kan bidrage til en rolig og afslappet atmosfære i haven.

 • For at holde planten sund anbefales det at klippe de visne blomster af efter blomstringen. Dette vil få planten til at blomstre længere og skabe flere blomster. Planten kan også beskæres om foråret for at bevare formen.

  Giv planten regelmæssigt vand, især under tørre perioder. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke gennemvædet. Det anbefales at give vand om morgenen for at undgå skimmeldannelse.

  De Diascia Flying Colors Roccoco trives bedst i veldrænet pottemuld. Sørg for, at pottemulden forbliver fugtig, men ikke overmættet. Brug helst pottemuld egnet til haveplanter.

  Havdeplanter kræver en veldrænet, næringsrig jord med en neutral pH-værdi. Sørg for, at jorden er frugtbar og holder tilstrækkeligt med fugt, men stadig er gennemtrængelig for vand. Årlig gødning kan fremme plantens vækst og blomstring.

  De Diascia Flying Colors Roccoco trives bedst på en solrig til halvskygget placering. Sørg for veldrænet jord og giv regelmæssigt vand i tørre perioder. Denne haveplante kan plantes både direkte i jorden og i potter.

  Om vinteren har denne plante brug for beskyttelse mod frost, især hvis temperaturen falder under -5 grader Celsius. Det anbefales at dække planten med halm, blade eller en speciel vinterhylster. På denne måde forbliver planten sund, og den kan vokse godt igen om foråret.

  Planten skal vandes regelmæssigt, men sørg for at jorden ikke er for våd. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen. Beskær planten om foråret for at bevare formen og størrelsen.

  Denne plante har brug for regelmæssig befrugtning i vækstsæsonen for at forblive sund og blomstre godt. Brug en afbalanceret gødning til blomstrende planter og følg den anbefalede dosering på emballagen. Overgødskning kan føre til forbrænding af rødderne, så vær forsigtig med mængden af gødning, du bruger.

  Mulch er godt for haveplanter, fordi det hjælper med at holde på fugt, undertrykke ukrudt og forbedre jordstrukturen. Det kan påføres med organisk materiale såsom kompost, blade eller træflis. Det anbefales at lægge et lag på 5-10 cm og regelmæssigt genopfylde det.

  Denne plante foretrækker en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Sørg for, at jorden er veldrænet for at undgå vandoverløb. Tilsætninger som tørv eller kompost kan hjælpe med at optimere jordens surhedsgrad.

  For den bedste skadedyrsbekæmpelse af havplanter anbefales det at inspicere planterne regelmæssigt for tegn på skadedyr som bladlus, trips eller spindemider. Naturlige skadedyrsbekæmpelsesmidler som neemolie eller rovmider kan være effektive til at bekæmpe skadedyr i haven. Det er også vigtigt at holde planterne sunde ved at passe dem korrekt og give tilstrækkelig vand og næring.

 • Beskrivelse

  Diascia Flying Colors Roccoco er en smuk og farverig flerårig plante med blomster i en livlig lyserød-koralkolor. Planten har en kompakt vækstform og blomstrer længe fra forår til efterår. Bladene på Diascia er grønne og smalle i form, hvilket får blomsterne til at komme til deres ret. Denne plante tiltrækker bier og sommerfugle og er ideel til brug i bede, stenbede eller hængende kurve. Det er en nem at passe plante, der trives godt i solen eller halvskyggen.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.