Rosa Pearl Kordana Grande

Rosa

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Rosa Pearl Kordana Grande er en kompakt buskede rose med skinnende, mørkegrønne blade og smukke, store blomster i en blid perlerosefarve. Denne rose blomstrer rigeligt fra forår til efterår og er ideel til plantning i blomsterkasser, bede eller som enkeltstående plante. Blomsterne har en let duft og tiltrækker sommerfugle og bier. Denne rose er nem at vedligeholde og kræver kun lidt beskæring.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er let at vedligeholde og kræver ikke meget pleje. Det er vigtigt at give den regelmæssigt vand og lejlighedsvis lidt næring. Placér den et lyst sted, men ikke i direkte sollys.

  Ja, planten har brug for meget lys for at kunne vokse ordentligt. Placer planten et sted, hvor den får mindst seks timers indirekte sollys om dagen. Sørg for, at planten ikke står for længe i direkte sollys for at undgå forbrænding.

  Planten har brug for vand cirka 1 til 2 gange om ugen. Sørg for, at jorden ikke tørrer ud mellem vandingerne, og giv moderat vand om vinteren. At give for meget vand kan føre til rådne rødder.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys, men trives godt i klart indirekte lys. Placer planten et sted, hvor den får tilstrækkeligt lys, men ikke direkte sol. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle sider bliver jævnt belyst.

  "Rosa Pearl Kordana Grande" elsker varme og trives godt ved en konstant stuetemperatur. De kan ikke lide træk eller ekstreme temperaturudsving. Det er derfor vigtigt at placere planten et varmt og stabilt sted i hjemmet.

  Planten blomstrer normalt i månederne maj til september, og blomstringen kan vare i flere uger til måneder. Blomsterne er ofte lyserøde eller røde og har en dejlig duft. Det er en smuk tilføjelse til dit interiør.

  Ja, stueplanter har generelt en luftrensende effekt ved at filtrere skadelige stoffer fra luften. Det anbefales dog at se specifikt på plantens egenskaber for at afgøre i hvilket omfang den er luftrensende.

  Ja, denne plante foretrækker at stå et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Dette giver ideelle vækstbetingelser. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur.

 • Denne plante skal beskæres regelmæssigt for at fremme form og sundhed. Fjern døde eller beskadigede blade og grene og beskær eventuelt visne blomster væk. Bedst at beskære om foråret eller lige efter blomstringen.

  Giv regelmæssigt vand til denne plante, men sørg for, at jorden ikke er for våd. Lad det øverste lag af jorden tørre mellem vanding. Om vinteren har planten mindre brug for vand end om sommeren.

  Planten har brug for godt drænet pottemuld for at forhindre rådne rødder. Vælg en pottemuld specielt til stueplanter med en luftig struktur. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere jordfugtigheden og vande planten, hvis det er nødvendigt.

  De Rosa Pearl Kordana Grande trives bedst i en veldrænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men undgå at rødderne forbliver for længe våde. Gød planten regelmæssigt med en passende gødning til stueplanter.

  Planten har brug for regelmæssigt vand, men undgå at rødderne forbliver for længe våde. Sørg for tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys. Gødning lejlighedsvis og fjern døde blomster og blade for at fremme væksten af planten.

  For at rengøre planten kan du forsigtigt tørre støvet af med en blød klud eller en støvekost. Brug ikke rengøringsmidler, da dette kan beskadige bladene. Fjern regelmæssigt døde blade og blomster for at bevare plantens sundhed.

  Denne stueplante har brug for masser af naturligt lys og bør placeres bedst muligt et sted, hvor den kan modtage direkte sollys. Sørg for, at planten får mindst 6 timer om dagen i sollyset for at kunne vokse optimalt. Undgå at placere planten et sted, hvor den er i langvarig skygge.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 18 og 24 grader Celsius. Sørg for at planten ikke udsættes for ekstrem varme eller kulde, da dette kan forårsage skade på blade og blomster. Det er vigtigt at placere planten væk fra træk og undgå at den står for tæt på varmekilder.

  Luftfugtigheden for denne plante bør være moderat. En luftfugtighed mellem 40-60% anbefales. Sørg for god luftcirkulation for at undgå skimmelvækst.

  Denne plante foretrækker let sure til neutrale jordbetingelser. En pH-værdi mellem 6,0 og 7,0 er ideel for en sund vækst og blomstring. Sørg derfor for en god dræning og brug eventuelt pottemuld specielt til stueplanter.

  Planten har brug for regelmæssig gødning under vækstperioden, fra forår til efterår. Brug en speciel gødning til stueplanter, i henhold til den anbefalede dosis på emballagen. Sørg for, at jorden bliver tilstrækkeligt vandet efter gødning.

 • Beskrivelse

  De Rosa Pearl Kordana Grande er en kompakt buskede rose med skinnende, mørkegrønne blade og smukke, store blomster i en blid perlerosefarve. Denne rose blomstrer rigeligt fra forår til efterår og er ideel til plantning i blomsterkasser, bede eller som enkeltstående plante. Blomsterne har en let duft og tiltrækker sommerfugle og bier. Denne rose er nem at vedligeholde og kræver kun lidt beskæring.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.