Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White

Impatiens overig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White is een krachtige en schitterende plant met witte bloemen die goed gedijt in de volle zon. Deze plant heeft een rechtopstaande groeiwijze en kan flinke hoogtes bereiken. De bloemen bloeien overvloedig en zorgen voor een prachtige witte uitstraling in de tuin of op het terras. De Impatiens Sunpatiens is ook nog eens zeer makkelijk in onderhoud en vereist weinig verzorging. Deze plant is ideaal voor het creëren van een kleurrijke en levendige omgeving in de tuin.

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • Ja, deze plant is groenblijvend en behoudt zijn bladeren gedurende het hele jaar. Dit betekent dat de plant ook in de winter groen zal blijven.

  Deze plant is winterhard tot ongeveer -5 graden Celsius. Het is aan te raden om de plant in de winter te beschermen tegen strenge vorst. Zorg voor voldoende isolatie en beschutting.

  Ja, deze plant is makkelijk in onderhoud en heeft weinig speciale zorg nodig. Zorg ervoor dat de plant voldoende water en zonlicht krijgt en verwijder regelmatig dode bloemen om de groei te bevorderen. Deze plant staat bekend om zijn sterke en gezonde groei, waardoor hij weinig problemen zal opleveren in de tuin.

  De Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White heeft een ruimte nodig van ongeveer 30-40 cm in de breedte en 30-40 cm in de hoogte. Zorg ervoor dat de plant voldoende ruimte heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen en groeien. Overvolle ruimtes kunnen de groei en bloei van de plant belemmeren.

  Deze plant groeit het beste in de volle schaduw tot halfschaduw. Hij kan ook gedijen in de zon, maar zal meer water en verzorging nodig hebben. Zorg ervoor dat de plant voldoende vochtig blijft wanneer hij in de schaduw wordt geplaatst.

  Deze plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens warme periodes. Het is aan te raden om de grond vochtig te houden, maar niet doorweekt. Over het algemeen is het voldoende om de plant één of twee keer per week water te geven.

  Ja, de "Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White" is bijenlokkend. De plant trekt vlinders en bijen aan vanwege de nectar en de kleurrijke bloemen. Het kan een waardevolle toevoeging zijn aan een tuin die bijen en vlinders wil aantrekken.

  Ja, deze plant trekt bijen en hommels aan door de bloemen met nectar. Hierdoor kan het de biodiversiteit in de tuin bevorderen.

  Deze plant bloeit van mei tot oktober en heeft een lange bloeiperiode. Tijdens deze maanden geniet je van weelderige witte bloemen.

  Deze plant kan goed tegen de volle zon en kan zelfs gedijen in zonnige locaties. Het is belangrijk om de plant voldoende water te geven om uitdroging te voorkomen. Het is een ideale keuze voor in de tuin.

  Nee, de plant Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White is niet eetbaar. Het wordt aanbevolen om geen delen van deze plant te consumeren, aangezien het giftig kan zijn. Het is het beste om deze plant alleen voor decoratieve doeleinden te gebruiken in de tuin.

  Ja, als tuinplant heeft de Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White bepaalde geluidsdempende eigenschappen door zijn bladeren en stengels. Het kan helpen om omgevingsgeluiden in de tuin te verminderen. Echter, de geluidsdempende werking is beperkt in vergelijking met specifieke geluidsdempende planten.

 • Het is niet nodig om de "Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White" plant te snoeien, maar als je wilt kan je dode of beschadigde bloemen en bladeren verwijderen. Snoei de plant in het voorjaar als hij te groot wordt of om de vorm te behouden. Het is belangrijk om scherp snoeigereedschap te gebruiken om de plant niet te beschadigen.

  Geef deze plant regelmatig water, vooral tijdens warme periodes. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet doorweekt. Water geven in de vroege ochtend of late avond is het beste.

  De Tuinplanten vereisen een goed doorlatende potgrond rijk aan organisch materiaal. Kies voor een potgrond met een luchtige structuur en zorg dat de plant voldoende water krijgt, maar dat er geen wateroverlast ontstaat. Voeg regelmatig voedingsstoffen toe om de gezondheid en groei van de plant te bevorderen.

  Deze plant gedijt het beste in goed doorlatende grond met een gemiddelde vruchtbaarheid. Het is belangrijk dat de bodem vochtig blijft, maar niet te nat. Zorg ervoor dat de grond voldoende voedingsstoffen bevat voor een optimale groei en bloei.

  De Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White staat het liefst op een plek in de halfschaduw tot schaduw. Zorg ervoor dat de plant beschermd is tegen felle middagzon. Het is belangrijk dat de grond goed vochtig blijft, maar niet te nat.

  Zorg ervoor dat de plant goed beschermd is tegen vorst in de winter door deze te bedekken met bijvoorbeeld stro of bladeren. Plaats de plant op een beschutte plek en vermijd blootstelling aan harde wind. Houd de grond rondom de plant vochtig, maar niet doorweekt tijdens de koudere maanden.

  Zorg ervoor dat de plant regelmatig water krijgt, vooral tijdens droge periodes. Verwijder regelmatig dode bloemen om de bloei te stimuleren. Geef de plant af en toe wat voeding voor een gezonde groei.

  De plant heeft regelmatig bemesting nodig tijdens het groeiseizoen om gezond te blijven en goed te bloeien. Gebruik een algemene meststof voor bloeiende planten volgens de instructies op de verpakking. Overbemesting moet worden vermeden om schade aan de plant te voorkomen.

  Mulch helpt vocht vast te houden en onkruid te onderdrukken rondom deze tuinplant. Het kan worden aangebracht in het voorjaar om de plant te beschermen en te voeden. Zorg ervoor dat de mulch niet direct tegen de stam of bladeren van de plant ligt.

  Deze plant heeft een neutrale tot licht zure bodem pH nodig, idealiter tussen 6,0 en 7,0. Het is belangrijk om de zuurgraad van de bodem regelmatig te controleren en waar nodig aan te passen met organische materialen of specifieke bodemverbeteraars. Het behouden van de juiste zuurgraad zal de groei en bloei van de plant bevorderen.

  Om ongedierte te bestrijden bij deze plant, kunt u regelmatig controleren op bladluizen, slakken en spint. Daarnaast kunt u natuurlijke vijanden zoals lieveheersbeestjes en sluipwespen inzetten. Het is belangrijk om de plant regelmatig te inspecteren en bij ongedierte direct actie te ondernemen.

 • Omschrijving

  De Impatiens Sunpatiens Vigorous Gl White is een krachtige en schitterende plant met witte bloemen die goed gedijt in de volle zon. Deze plant heeft een rechtopstaande groeiwijze en kan flinke hoogtes bereiken. De bloemen bloeien overvloedig en zorgen voor een prachtige witte uitstraling in de tuin of op het terras. De Impatiens Sunpatiens is ook nog eens zeer makkelijk in onderhoud en vereist weinig verzorging. Deze plant is ideaal voor het creëren van een kleurrijke en levendige omgeving in de tuin.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.