Pelargonium (Peltatum Grp) enkel 'Grandeur Ivy White'

Pelargonium (Peltatum Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Pelargonium 'Grandeur Ivy White' er en hængende plante med iøjnefaldende hvide blomster og grønne blade. Planten er kendt for sin lange blomstringsperiode og er meget velegnet til hængende kurve og blomsterkasser. 'Grandeur Ivy White' har en kraftig vækst og kan godt forgrene sig, hvilket giver den et smukt fyldigt udseende. Denne plante trives bedst på en solrig placering og bør vandes regelmæssigt. Pelargonium 'Grandeur Ivy White' er et smukt tilføjelse til enhver have eller terrasse.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er stedsegrøn og beholder sine blade hele året rundt. Det er et smukt tilføjelse til din have, især om foråret og sommeren, når de hvide blomster blomstrer. Om vinteren beholder planten sine blade, så du kan nyde dens skønhed hele året rundt.

  Pelargonium (Peltatum Grp) enkel 'Grandeur Ivy White' er normalt hårdfør ned til ca. -5 grader Celsius. Det anbefales at bringe planten indenfor under perioder med streng frost. Denne plante bør placeres bedst på et beskyttet sted under kolde vintre.

  Denne plante er generelt nem at passe og kræver ikke meget speciel pleje. Sørg for, at planten får tilstrækkelig vand og gød regelmæssigt. Det er også vigtigt at fjerne de visnede blomster regelmæssigt for en længere blomstringsperiode.

  For at plante denne type hængepelargonium er en afstand på omkring 20 til 30 centimeter mellem hver plante tilstrækkelig. Sørg for, at planten har tilstrækkelig plads til at sprede sig og vokse. Overvej eventuel støtte til de hængende grene.

  Pelargonium (Peltatum Grp) enkel 'Grandeur Ivy White' trives bedst i fuld sol eller halvskygge. I skyggen kan væksten være mindre optimal, og planten kan producere færre blomster. Sørg for tilstrækkeligt lys til en sund og blomstrende plante.

  Pelargoniumen har brug for vand en gang om ugen om sommeren, og mindre hyppigt om vinteren. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig mellem vandingerne. For meget vand kan føre til rådne rødder.

  Ja, planten Pelargonium (Peltatum Grp) 'Grandeur Ivy White' kun tiltrække sommerfugle og bier. De vil tiltrække disse insekter til din have. Det er en smuk tilføjelse til din have, hvis du kan lide sommerfugle og bier.

  Pelargonium (Peltatum Grp) enkelt 'Grandeur Ivy White' bidrager ikke signifikant til biodiversiteten, da det er en dyrket haveplante med begrænset økologisk værdi for hjemmehørende dyr og insekter. Andre hjemmehørende planter med blomster og bær tiltrækker mere biodiversitet. Det er bedre at vælge hjemmehørende planter i haven for at støtte biodiversiteten.

  Pelargonien blomstrer fra juni til september og kan blomstre i cirka 4 til 6 uger.

  Ja, Pelargonier kan generelt tåle fuld sol og har brug for mindst 6 timers sollys om dagen for at vokse godt. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt med vand, især i varme perioder. Planten er velegnet til haven og kan plantes både i blomsterkasser og direkte i jorden.

  Nej, denne plante er ikke spiselig. Det er en dekorativ haveplante og ikke egnet til at spise. Det anbefales at kun spise planter, der specifikt er dyrket til konsum.

  Pelargonier har en vis grad af lyddæmpende egenskaber på grund af deres tykke blade og tætte vækst. Dog er de ikke specifikt avlet med henblik på deres lyddæmpende egenskaber. Generelt betragtes haveplanter ikke som effektive lyddæmpere.

 • For at holde planten sund anbefales det at fjerne gamle blomster og visne stængler regelmæssigt. Dette kan gøres ved simpelthen at klippe stænglerne med blomster tilbage til lige over bladene. Beskær også planten regelmæssigt for at opretholde en kompakt og busket vækst.

  Giv planten regelmæssigt vand, sørg for at jorden ikke udtørrer. Vand planten om morgenen, så den har tilstrækkelig tid til at tørre, inden aftenen falder på. Undgå vand på bladene for at forhindre skimmel.

  Denne plante trives godt i pottemuld, der er veldrænet og rig på næringsstoffer. Sørg for, at potten eller beholderen, hvor planten vokser, har tilstrækkelige huller til dræning. Giv planten regelmæssigt vand og gød den om nødvendigt i vækstsæsonen.

  Pelargonier trives bedst i veldrænet og let sur jord. Undgå for våd jord, da det kan forårsage rod råd. Tilføjelse af organisk materiale kan forbedre jordkvaliteten og hjælpe planten med at vokse.

  Pelargonium planten trives bedst på en solrig placering og trives godt i veldrænet jord. Det er vigtigt at give planten regelmæssig vanding og beskytte den mod frost. Denne plante er velegnet til haven eller altanen.

  I løbet af vinteren er det vigtigt at beskytte planten mod frost ved at bringe den indendørs eller dække den med et fleeceark. Sørg også for, at planten står på et beskyttet sted for at beskytte den mod kold vind. Vand planten mindre om vinteren end om sommeren, men sørg alligevel for, at jorden ikke tørrer helt ud.

  Pelargonium (Peltatum Grp) eneste 'Grandeur Ivy White' har brug for regelmæssigt vand, især på varme sommerdage. Sørg for godt drænet jord og placer planten et sted med tilstrækkeligt sollys. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  Det anbefales at gøde regelmæssigt under vækstsæsonen for haveplanter som Pelargonium (Peltatum Grp) kun 'Grandeur Ivy White' for at opnå en sund vækst og blomstring. Brug en speciel gødning til blomstrende planter og følg instruktionerne på emballagen for den korrekte dosering. Overgødning kan skade planten, så vær forsigtig og gød med måde.

  Mulching hjælper med at holde på fugt, undertrykke ukrudt og nære jorden. Det kan gøres med organisk materiale som blade, træflis eller kompost. Mulch påføres ofte omkring planter i haven for at beskytte og pleje dem.

  Planten foretrækker jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0, hvilket svarer til en neutral til let sur jord. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den med kalk eller svovl. En optimal pH-værdi sikrer en sund vækst og blomstring af planten.

  Tag forebyggende foranstaltninger for at undgå skadedyr som bladlus, trips og spindemider. Kontroller regelmæssigt planten for tegn på skadedyr og behandle om nødvendigt med et insektmiddel eller sæbeopløsning. Sørg for god luftcirkulation og undgå overdreven fugt for at undgå skadedyr.

 • Beskrivelse

  Pelargonium 'Grandeur Ivy White' er en hængende plante med iøjnefaldende hvide blomster og grønne blade. Planten er kendt for sin lange blomstringsperiode og er meget velegnet til hængende kurve og blomsterkasser. 'Grandeur Ivy White' har en kraftig vækst og kan godt forgrene sig, hvilket giver den et smukt fyldigt udseende. Denne plante trives bedst på en solrig placering og bør vandes regelmæssigt. Pelargonium 'Grandeur Ivy White' er et smukt tilføjelse til enhver have eller terrasse.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.