Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double

Argyranthemum frutescens

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double is een compacte en bossige plant met witte dubbele bloemen. De bloemen hebben een mooie en volle uitstraling en bloeien rijkelijk gedurende de zomermaanden. Deze plant wordt vaak gebruikt als borderplant of in hangmanden en bloembakken. Het blad van de plant is groen en aromatisch. Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double houdt van een zonnige standplaats en goed doorlatende grond.

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • Ja, Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double is groenblijvend. Het behoudt zijn bladeren gedurende het hele jaar.

  Deze plant is winterhard tot ongeveer -5 graden Celsius. Het is belangrijk om de plant tijdens vorstperiodes te beschermen. In de winter kunnen we de plant in een vorstvrije ruimte zetten zoals een kas of veranda.

  Ja, de plant is makkelijk in onderhoud en heeft slechts basiszorg nodig om goed te gedijen. Regelmatig water geven en snoeien zorgt voor een gezonde groei en bloei. Het is een sterke tuinplant die weinig problemen heeft met ziektes of plagen.

  De Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double heeft ongeveer 30-40 cm ruimte nodig om goed te kunnen groeien. Zorg ervoor dat de plant voldoende licht en lucht krijgt. Plant hem op een zonnige locatie in goed doorlatende grond.

  De Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double groeit het best in de volle zon of halfschaduw. Het is aan te raden om de plant op een plek te zetten waar het minimaal 4-6 uur zonlicht per dag ontvangt. In de schaduw zal de plant minder goed groeien en bloeien.

  De plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden, maar niet te laten verzadigen. Over het algemeen is één keer per week water geven voldoende.

  Ja, deze plant is vlinder- en bijenlokkend vanwege de nectarrijke bloemen en aantrekkelijke geur die deze insecten aantrekt. Het kan bijdragen aan het aantrekken van bestuivende insecten in de tuin.

  Ja, door het aantrekken van bestuivers en het verrijken van de bodem met voedingsstoffen draag jij bij aan de biodiversiteit in jouw tuin. Je biedt een bron van voedsel en schuilplaatsen voor verschillende dieren en insecten. Bovendien kan je bijdragen aan de diversiteit van plantensoorten in de omgeving.

  Deze plant bloeit vanaf de lente tot en met de herfst, en heeft een lange bloeiperiode. Hij kan maandenlang bloemen produceren en zorgen voor een kleurrijke tuin gedurende het hele groeiseizoen.

  Ja, deze plant kan goed tegen de volle zon en gedijt goed in een zonnige omgeving. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is en geef regelmatig water tijdens droge periodes. De plant zal goed groeien en bloeien in de volle zon.

  Nee, de plant Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double is niet eetbaar. Het is een decoratieve tuinplant die voornamelijk wordt gekweekt vanwege de mooie bloemen. Het consumeren van deze plant kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

  Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double heeft geen specifieke eigenschappen die aangeven dat het geluidsdempend is. Het staat vooral bekend om zijn witte bloemen en groen blad. Het is voornamelijk een decoratieve plant voor in de tuin.

 • Deze plant kan regelmatig worden gesnoeid om de vorm en grootte te behouden. Verwijder dode bloemen en takken voor een gezonde groei. Snoei de plant in het voorjaar of na de bloei voor het beste resultaat.

  De Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet doorweekt. Geef water aan de wortelzone en vermijd het besproeien van de bladeren om schimmelvorming te voorkomen.

  De plant heeft het liefst goed doorlatende potgrond die vochtig blijft, maar niet te nat. Een potgrond met toegevoegde meststoffen kan helpen bij een gezonde groei. Het is belangrijk om regelmatig de potgrond te controleren en indien nodig water te geven.

  Deze plant gedijt het best in goed doorlatende en vochtige grond. Het is belangrijk dat de bodem voldoende voedingsstoffen bevat om de groei en bloei te bevorderen. Zorg ervoor dat de pH-waarde van de bodem neutraal is.

  Deze plant gedijt het best op een zonnige standplaats in goed doorlatende grond. Zorg ervoor dat de plant voldoende ruimte heeft om te groeien en regelmatig water krijgt. Bescherm de plant tegen harde wind en vorst.

  In de winter kan het nodig zijn om de plant te beschermen tegen vorst door bijvoorbeeld een dikke laag mulch aan te brengen rond de wortels. Daarnaast is het belangrijk om de plant op een beschutte plek te zetten en indien mogelijk te bedekken met fleecedoek of een speciale winterhoes. Zorg er ook voor dat de plant niet te nat staat tijdens de koude maanden.

  Deze plant houdt van een zonnige plek in de tuin en gedijt goed in goed doorlatende grond. Regelmatig water geven en bemesten is belangrijk voor een gezonde groei en bloei. Snoei dode bloemen regelmatig om de bloeiperiode te verlengen.

  Deze plant heeft regelmatige bemesting nodig voor een gezonde groei en bloei. Gebruik een algemene meststof voor bloeiende planten, zoals een vloeibare meststof of korrels. Bemest de plant volgens de instructies op de verpakking voor de beste resultaten.

  Je kunt mulch gebruiken rondom de basis van deze plant om vocht vast te houden en onkruidgroei te verminderen. Mulch kan helpen bij het behouden van een gezonde en bloeiende tuin. Zorg ervoor dat de mulch laag niet te dik is om luchtcirculatie te bevorderen.

  Deze plant gedijt het beste in een neutrale tot licht zure bodem met een pH-waarde tussen 6,0 en 7,0. Het is belangrijk om de zuurgraad van de bodem regelmatig te controleren om te zorgen voor een optimale groei en bloei van de plant. Het toevoegen van organische materialen zoals compost kan helpen de pH-waarde van de bodem te verbeteren.

  Je kunt ongedierte op de plant bestrijden door regelmatig de bladeren en bloemen te inspecteren en indien nodig handmatig te verwijderen. Daarnaast kun je natuurlijke vijanden van het ongedierte introduceren, zoals lieveheersbeestjes of sluipwespen. Tot slot kun je ook gebruik maken van biologische bestrijdingsmiddelen, die veilig zijn voor de omgeving en andere dieren.

 • Omschrijving

  De Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double is een compacte en bossige plant met witte dubbele bloemen. De bloemen hebben een mooie en volle uitstraling en bloeien rijkelijk gedurende de zomermaanden. Deze plant wordt vaak gebruikt als borderplant of in hangmanden en bloembakken. Het blad van de plant is groen en aromatisch. Argyranthemum frutescens Molimba Mini White Double houdt van een zonnige standplaats en goed doorlatende grond.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.