Cyclamen persicum grootbloemig Latinia Fantasia Cattleya

Cyclamen persicum grootbloemig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Den storeblomstrede Cyclamen persicum Latinia Fantasia Cattleya er en smuk blomstrende plante med store blomster og klare farver. Denne plante har et elegant udseende og er en tilføjelse til ethvert rum. Plantens blade er også smukt formet og har en iøjnefaldende tegning. Den storeblomstrede Cyclamen persicum Latinia Fantasia Cattleya er et populært valg til indendørs brug og bringer farve og atmosfære ind i hjemmet. Med den rette pleje kan denne plante blomstre længe, og du kan nyde den endnu længere.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Denne plante er generelt ret nem at vedligeholde, så længe du følger de rigtige plejeinstruktioner. Det er vigtigt at give regelmæssig vanding og placere planten et lyst sted. På den måde kan planten forblive sund og smukt vokse.

  Ja, den storeblomstrede cyclamen (Cyclamen persicum) Latinia Fantasia Cattleya har brug for masser af lys for at vokse og blomstre ordentligt. Placer planten helst et sted med masser af indirekte sollys. Undgå direkte sollys, da dette kan beskadige bladene.

  Den Cyclamen persicum storblokkede Latinia Fantasia Cattleya har brug for vand cirka en gang om ugen. Det er vigtigt, at jorden ikke tørrer ud mellem vandingerne. Sørg for, at planten ikke står for vådt for at undgå rodrot.

  Denne plante kan lide direkte sollys og foretrækker klart indirekte lys. For meget sollys kan beskadige og forbrænde bladene. Placer derfor planten et sted med tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys.

  Ja, denne plante kan lide varme og trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kolde omgivelser for at forhindre, at blade visner. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med lys, men undgå direkte sollys.

  Denne plante blomstrer normalt om efteråret og vinteren, fra oktober til februar. Blomstringsperioden kan vare cirka 6 til 10 uger.

  Ja, Cyclamen persicum storblomstret Latinia Fantasia Cattleya er en luftrensende stueplante, der hjælper med at forbedre luftkvaliteten derhjemme. Planter generelt er kendt for deres evne til at filtrere skadelige stoffer fra luften og har derfor en positiv effekt på helbredet. Regelmæssig pleje og vedligeholdelse af planten sikrer optimale resultater.

  Ja, denne plante trives bedst på et sted med en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at opretholde den optimale temperatur for denne plante for at holde den sund og sikre god vækst. Placer derfor planten et sted, hvor denne temperatur kan opnås.

 • Denne plante behøver ikke beskæres, medmindre der er beskadigede eller døde blade eller blomster, der skal fjernes. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere planten og trimme eventuelle syge dele for optimal vækst. Det anbefales at skære de visne blomsterstængler væk efter blomstringen.

  Giv planten regelmæssigt vand, men sørg for, at jorden ikke bliver for våd. Lad jorden let tørre ud mellem vandinger. Gerne vand nedefra for at holde bladene tørre.

  Planten har brug for let fugtig pottemuld og skal have regelmæssigt vand. Sørg for, at pottemulden er godt drænet, så overskydende vand kan løbe væk og forhindre rodrot. Det er vigtigt at gøde pottemulden lejlighedsvis for at holde planten sund.

  Denne plante trives bedst i en veldrænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke for våd. Undgå stillestående vand for at forhindre rodrot.

  Planten skal stå et lyst sted, men ikke i direkte sollys. Hold jorden fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Giv regelmæssigt plantenæring til blomstrende planter i vækstperioden.

  For at rense planten kan du forsigtigt tørre støvet af med en blød klud eller en børste. Brug ikke vand til at rengøre blomsterne, da det kan forårsage skade. Fjern regelmæssigt døde blomster for at få planten til at se frisk og sund ud.

  Den Cyclamen persicum storblomstret Latinia Fantasia Cattleya foretrækker masser af lys, men undgå direkte sollys. Placer planten helst på et sted med klart indirekte lys. For lidt lys kan føre til dårlig vækst og blomstring.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 15 og 20 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstreme kulde eller varme. Placer planten et sted med en konstant temperatur, og undgå træk.

  Luftfugtigheden for denne plante skal være gennemsnitlig. Sørg for, at luften ikke bliver for tør, men heller ikke for fugtig. Regelmæssig vanding kan hjælpe med at opretholde den rette luftfugtighed.

  Cyclamen persicum med store blomster Latinia Fantasia Cattleya trives bedst i jord med en let sur til neutral pH-værdi. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad og om nødvendigt justere den med egnede gødninger. Regelmæssig måling og tilpasning af pH-værdien i jorden vil bidrage til en sund vækst af planten.

  Denne plante kræver regelmæssig gødning i vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en speciel gødning til stueplanter og undgå at overgøde for at undgå rodforbrænding. Følg producentens instruktioner for den korrekte mængde og hyppighed af gødning.

 • Beskrivelse

  Den storeblomstrede Cyclamen persicum Latinia Fantasia Cattleya er en smuk blomstrende plante med store blomster og klare farver. Denne plante har et elegant udseende og er en tilføjelse til ethvert rum. Plantens blade er også smukt formet og har en iøjnefaldende tegning. Den storeblomstrede Cyclamen persicum Latinia Fantasia Cattleya er et populært valg til indendørs brug og bringer farve og atmosfære ind i hjemmet. Med den rette pleje kan denne plante blomstre længe, og du kan nyde den endnu længere.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.