Anemone x hybrida 'Bressingham Glow'

Anemone

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Anemone x hybrida 'Bressingham Glow' er en smuk staude med lyserøde blomster, der blomstrer fra sommeren til efteråret. Planten vokser til omkring 60 cm høj og har smukt mørkegrønt løv. 'Bressingham Glow' trives i en solrig til halvskyggefuld position og trives godt i fugtig, veldrænet jord. Denne anemone tiltrækker sommerfugle og bier og er et værdifuldt tilføjelse til enhver have. Det er en stærk og let at vedligeholde plante, der tilføjer et lyst og farverigt touch til bedet.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Nej, planten er ikke stedsegrøn. Bladene på denne plante vil visne om vinteren. Det er en haveplante, der blomstrer om sommeren og efteråret.

  Denne plante er hårdfør indtil cirka -15 grader Celsius. Det anbefales at beskytte denne plante godt ved temperaturer under -15 grader Celsius. Denne plante kan godt overvintre i en beskyttet have eller med ekstra vinterbeskyttelse.

  Anemone x hybrida 'Bressingham Glow' kræver gennemsnitlig vedligeholdelse og trives godt i fugtig, veldrænet jord. Det er vigtigt at give planten regelmæssig vanding og fjerne visne blomster for at forlænge blomstringsperioden. Det anbefales også at gøde planten om foråret for en sund vækst.

  For denne haveplante anbefales det at holde cirka 40-50 centimeter plads mellem hver plante. Sørg også for, at planten har tilstrækkeligt med plads til at sprede sig og vokse. Det er vigtigt at respektere den anbefalede afstand for optimal vækst af planten.

  Denne plante trives bedst i solen eller halvskyggen, men kan også trives godt i skyggen. Det er vigtigt at sørge for, at jorden er veldrænet og bliver regelmæssigt vandet. Den kan blomstre lidt mindre i skyggen, men vil stadig vokse og forblive sund.

  Planten har brug for vand cirka 1 til 2 gange om ugen, afhængigt af vejrforholdene. Sørg for, at jorden altid forbliver let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere, om planten har brug for vand.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af de nektarrige blomster, den producerer. Den vil helt sikkert tiltrække bier og sommerfugle i din have. Det er et smukt bidrag til en sommerfuglehave eller en bi-venlig have.

  Ja, haveplanter bidrager generelt til større biodiversitet i haven ved at tiltrække insekter og fugle. Dette fremmer biodiversiteten og gør haven til et livligt sted for forskellige dyrearter. Det er vigtigt at have forskellige planter i haven for at øge biodiversiteten.

  Planten blomstrer fra juli til september, og blomstringen kan vare op til fire uger.

  Denne plante trives godt i fuld sol, men kan også tåle lidt skygge. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt med vand, især i varme perioder. Sørg også for en god dræning for at undgå rodrot.

  Nej, planten Anemone x hybrida 'Bressingham Glow' er ikke spiselig. Det er en prydplante, som primært anvendes i haver. At indtage denne plante kan være skadeligt for sundheden.

  Ja, planten har egenskaben til at dæmpe lyd ved at absorbere bladene. Dette kan hjælpe med at reducere omgivende støj i plantens umiddelbare nærhed. Det er dog ikke den mest effektive måde at dæmpe lyd på.

 • Denne haveplante kan beskæres om foråret for at fremme formen og blomstringen. Fjern døde eller beskadigede grene og beskær planten tilbage til ca. 5-10 cm over jorden. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med vand og næring efter beskæringen.

  Denne plante har brug for regelmæssig vand, især i tørre perioder. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke for våd. Giv vand ved rødderne og undgå våde blade for at forebygge sygdomme.

  Planten foretrækker fugtig, men godt drænet pottemuld. Sørg for, at pottemulden er rig på næringsstoffer, og placer planten på et solrigt til halvskyggefuldt sted. Regelmæssig vanding er vigtig for at holde planten sund.

  Denne plante trives bedst i godt drænet, fugtig jord. Sørg for en jord af gennemsnitlig frugtbarhed og sørg for, at jorden ikke er for tør eller for våd. Forbedr jordkvaliteten om nødvendigt ved at tilføje organisk materiale.

  Denne plante trives bedst på et solrigt til halvskygget sted i fugtig, veldrænet jord. Sørg for, at stedet er beskyttet mod hård vind og frost. Vand regelmæssigt i tørre perioder for at holde jorden fugtig.

  Om vinteren er det vigtigt at beskytte planten mod frost ved at lægge muld eller blade omkring planten. Du kan også bruge et beskyttende lag af fleece eller fiberdug for at beskytte planten mod ekstrem kulde. Sørg for, at planten ikke står for vådt om vinteren, da det kan føre til rådne rødder.

  Planten skal have regelmæssig vanding, især i tørre perioder. Fjern visne blomster for at forlænge blomstringen, og beskær planten om foråret for at fremme væksten. Sørg for en godt drænet og frugtbar jord for optimal vækst.

  Haveplanter som Anemone x hybrida 'Bressingham Glow' kan gødes om foråret med en generel gødning til blomstrende planter. Det er vigtigt at bruge den rigtige mængde gødning i henhold til instruktionerne på emballagen, for at undgå overgødning. Gødning bidrager til en sund vækst og blomstring af planten.

  Denne plante kan lide et lag muld for at holde rødderne fugtige og bekæmpe ukrudt. Muld kan påføres om foråret og giver en flot finish i haven. Vær opmærksom på, at mulden ikke lægges for tæt på stammen for at undgå rodskader.

  Denne plante foretrækker en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 7,5. Det er vigtigt at regelmæssigt kontrollere jordens surhedsgrad og om nødvendigt justere den med f.eks. kompost eller specielle jordforbedrere. Det er afgørende for en sund vækst og blomstring af planten.

  Planten kan have problemer med bladlus og snegle. Disse kan bekæmpes med biologiske bekæmpelsesmidler eller ved at tiltrække naturlige fjender som f.eks. mariehøns. Regelmæssig kontrol og fjernelse af skadedyr kan også hjælpe med at forebygge skadedyrsangreb.

 • Beskrivelse

  Anemone x hybrida 'Bressingham Glow' er en smuk staude med lyserøde blomster, der blomstrer fra sommeren til efteråret. Planten vokser til omkring 60 cm høj og har smukt mørkegrønt løv. 'Bressingham Glow' trives i en solrig til halvskyggefuld position og trives godt i fugtig, veldrænet jord. Denne anemone tiltrækker sommerfugle og bier og er et værdifuldt tilføjelse til enhver have. Det er en stærk og let at vedligeholde plante, der tilføjer et lyst og farverigt touch til bedet.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.