Ons verhaal

Ontdek de wereld van plantenzorg samen met Professor Plantstein van Plantbeeb! Professor Plantstein heeft een enorme passie voor planten en deelt graag zijn uitgebreide kennis over plantverzorging!

Plantbeeb is ontstaan vanuit het besef dat mensen in tuincentra vaak op zoek zijn naar de juiste plant en tegelijkertijd moeite hebben met het verkrijgen van nauwkeurige informatie over de verzorging van hun geliefde planten. Met dit in gedachten bedacht Professor Plantstein een innovatieve oplossing: Plantbeeb.

Professor Plantstein visualiseert in het tuincentrum de belangrijkste plantinformatie. Zo maak je gemakkelijk en snel een weloverwogen keuze voor de perfecte plant. Wil je meer weten? Met Plantbeeb is het eenvoudig om snel de benodigde informatie te verkrijgen over onder andere de verzorging van je planten.

Hoe werkt het? Door simpelweg de Plantbeeb QR-code sticker te scannen, ontgrendel je een schat aan plantenkennis. Je krijgt direct toegang tot gedetailleerde informatie over je plant, inclusief verzorgingstips die je kunt opslaan in je persoonlijke Plantbeeb. Of je nu een beginnende plantenliefhebber bent of een ervaren groenexpert, Plantbeeb helpt je om de best mogelijke zorg te bieden aan je planten.

Bij Plantbeeb streven we ernaar om de wereld van plantenzorg toegankelijker en plezieriger te maken. Ontdek samen met Professor Plantstein de wereld van plantenzorg!

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

  • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
  • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
  • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.